Besøg FN-byen og bliv opdateret på FNS verdensmål

04 maj 2018 kl. 14:00 - 16:00

UN City, Marmorvej 51, 2100 København


Celebrating the 70-jubilee of the Human Rights, we invite you to an afternoon with workshop on the UN’s 17 Sustainable Development Goals vis-à-vis the architecture industry in the UN-City.

INFO / English

There will be served drinks during the event

Because of security - please be there 15 min prior to the starting time.

Please remember valid ID with picture (drivers license or passport)

The event is sponsored by FAOD and the UN City

The event will be in English


I 70-året for Menneskerettighederne inviterer vi dig til en eftermiddag med workshop om FNs 17 Verdensmåls relevans for arkitektbranchen i FN-Byen.

Besøget i Menneskerettighedernes højborg FN-Bygningen inddrager deltagerne i diskussioner om FNs 17 Verdensmål i forhold til arkitektfaget. Hør om FNs arbejde for bæredygtig, inkluderende udvikling verden over, og hvordan det afspejles i arkitekturen. Efter omvisningen afholdes en workshop med fokus på FNs 17 Verdensmål om bæredygtig udvikling på verdensplan og deres betydning for arkitektbranchen. Hvordan kan arkitekter anvende Verdensmålene i deres arbejde, og hvilke mål er arkitekter allerede i gang med at løse? Sammen reflekterer vi over, hvor vi er på vej hen og hvilke partnerskaber, vi skal engagere os i for at udvikle løsninger til at indfri Verdensmålene i 2030.

INFO / Dansk

Der serveres forfriskninger ved arrangementet. Værter: FN-Byen og 17x11 netværket, der arbejder med at involvere og engagere arkitekter i FNs 17 Verdensmål.

Pga. sikkerhedstjek beder vi jer om at komme 15 min. før arrangementsstart.

For at få adgang til FN-Byen skal du medbringe gyldig billedlegitimation (eks. Pas eller kørekort).

Arrangementet er sponsoreret af FAOD og FN-Byen.

Arrangemenget vil være på engelsk

Tilmelding

Salg lukket