Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Besøg Fotojournalistuddannelsen på DMJX i Aarhus

eventet sluttede

Besøg Fotojournalistuddannelsen på DMJX i Aarhus

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

02 mar 2022 kl. 13:00 - 15:00

Beskrivelse

Den 1.-2. marts har du mulighed for at møde studerende fra enkelte af vores uddannelser og studieretninger. På denne side kan du tilmelde dig et besøg på Fotojournalistuddannelsen på DMJX' campus i Aarhus onsdag d. 2. marts.

På besøget på Fotojournalistuddannelsen vil du møde både undervisere og studerende fra uddannelsen, som vil fortælle dig om studielivet, og du har selvfølgelig mulighed for at stille dem en masse spørgsmål.

Du har mulighed for at booke et besøg på et af disse tidspunkter:

 • Onsdag d. 2. marts kl. 13.00-13.45
 • Onsdag d. 2. marts kl. 14.00-14.45 (frigives kun hvis ovenstående timeslot bliver udsolgt)

Besøget foregår på DMJX's Campus Aarhus, Helsingforsgade 6A-D, 8200 Aarhus N. Du kan møde Fotojournalistuddannelsen på 1. sal ved området omkring lokale 1.11.

Da det er et kort besøg, har vi ikke mulighed for at give dig en grundlæggende introduktion til uddannelserne og studieretningerne. Det kan du få ved at deltage i online Åbent hus d. 22. februar eller ved at læse mere om uddannelserne på dmjx.dk. Hvis du er forhindret i at deltage i online Åbent hus d. 22. februar, så kan du med fordel se nogle af de optagede sessioner fra dagen, som du kan finde på dmjx.dk umiddelbart efter d. 22. februar.

Da der er et begrænset antal pladser vil vi opfordre til, at det kun er uddannelsessøgende, der booker en plads. Hvis I er en større gruppe, der gerne vil besøge os, så kontakt os gerne direkte i stedet for at booke pladser her via Billetto.

Du har også mulighed for at besøge:

Vi glæder os til at møde dig!

Lokation

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole - Campus Aarhus DMJX, Helsingforsgade 6A, 8200 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .