Besøg metroen kl. 10.00

31 aug 2019 kl. 10:00 - 11:30

Metro Service A/S, Metrovej 3, 2300 København

Sidste år transporterede metroen mere end 64 millioner passagerer rundt i København. Nu har du mulighed for at komme med bag kulissen og besøge Metro Service, som står får den daglige drift og vedligehold. Under besøget kommer du både forbi Kontrolrummet, hvorfra togene styres og værkstedet, hvor alle tog vedligeholdes.

Mødestedet er foran hovedindgangen til Metro Service på Metrovej 3, 2300 København S, hvor du vil blive hentet af dagens guide. Du kan let ankomme med metroen til Ørestad eller Vestamager stationer.

Er du i bil, er der et begrænset antal p-pladser til rådighed, hvilket kræver parkeringstilladelse. Hvis du ønsker en parkeringstilladelse, bedes du sende bilens registreringsnummer og dit navn til receptionen@metroservice.dk senest onsdag den 28. august kl. 12.00. Herefter foretager vi en elektronisk registrering hos Park Zone.

Vi gør opmærksom på, at de første tre pladser (regnet fra cykelparkering) er gæstepladser, hvor det kun er muligt at holde med p-skrive og kun i max. 1 time.

Vi glæder os til at se jer.

Gratis UDSOLGT