Bette i Mols Bjerge

Bette i Mols Bjerge

Sted

Dato

09 jul 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Nyd en sommeraften på Sølballegaard med lækker, jazzet soul-koncert med Bette i Sølballegaards koncertsal, mens solen går ned over Mols Bjerge. Før koncerten (kl 17:30-20) er det muligt at købe mad og drikke på Sølballegaards hyggelige gårdsplads.

Bette er en upcoming dansk artist, hvis poppede og RnB-fyldte musikunivers er fyldt med eftertænksomhed og fordybelse – akkurat ligesom Bette selv. Hun skriver musik, som er undersøgende og nysgerrig, og i processen lærer hun både sig selv og verden omkring sig bedre at kende.

Bette begyndte at skrive musik sammen med producer og rapper Emil Kruse tilbage i 2017. Hun udgav sin første single ’Forstår Dig Nok En Dag’ i 2018, hvorefter ’Darling’ og dobbeltsinglen ’Væk/Ikke Længere’ fulgte efter. I 2019 udgav hun ’Hører Dem ikke’, som blev P3’s Uundgåelige og ’Mærker’. Det år spillede hun desuden både Spot Festival, Redbull Stripped Session, Tivoli, Distortion og Vegas Udvalgte, mens hun blev nomineret til Soundvenues Fremtidspris.


Klogere på sig selv

At lytte til Bettes sange er at lytte til Bettes følelser, både de glade, de dystre og de hårde. Bette bruger sin musik til at dykke ned i en følelse, forstærke den og lade sig selv føle den 100%, indtil der ikke er mere tilbage, og hun kan slippe den igen.

På den måde bliver sangene et talerør for hendes følelsesliv, fuld af nuancer, eftertænksomhed og ikke mindst ærlighed. Hun siger:

”At lave musik for mig indeholder en intensitet og en fordybelse, som i sidste ende grundlæggende er en måde at lære mig selv bedre at kende på.”


Koncerten på Sølballegaard er denne aften med stående publikum.

Arrangør

Lokation

Sølballegaard Sølballegaard, Elbjergvej 13, 8420 Knebel

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .