Spring til hovedindhold

Bettina Thomsen Foredrag

Bettina Thomsen Foredrag

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

16 okt 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Foredrag: Hvorfor kvantemekanik og spiritisme/spiritualitet passer som hånd i handske.

Jeg har i mange år sagt, når tro og videnskab mødes, så bliver alting godt Så vil der være en meget større forståelse mellem mennesker, da det bliver tydeligt, at der er så meget vi ikke ser, men anerkender alligevel.

Det er det der sker i disse år, hvor kvantefysikken gør sit indtog alle steder.

Alt er energi og selv ”ting”/fænomener vi ikke ser, anerkendes, som eksisterende

Bettina vil fortælle om hvorfor det nu giver mening at ændre vores verdenssyn. Væk fra Newton (det er ham med tyngdekraften), frem med Einstein, Bohr og Plank (partikel og bølge).

Væk fra jeg vil se det før jeg tror det, til frem med åbenhed overfor det ikke synlige

Vi ved at alt er energi og vi selv har stor indflydelse på vores liv – at vi selv skaber vores liv, gennem den energi vi er og omgiver os med.

Aftenen slutter med clairvoyante beskeder

Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 17,00 kr.)
Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 15. juni 2024 kl. 08.00

Bettina Thomsen: Bettina er Clairvoyant, medium, healer, og psykoterapeut og udbyder disse sessioner i Aarhus og København. Samt spirituelle kurser, træningsforløb i clairvoyance og medieskab og 2-årig certificeret uddannelse til Medie og clairvoyant rådgiver i Aarhus og København. Uddannelsen er kompetencegivende og ved afslutning er du på klar til at praktisere.
www.bettinathomsen.dk

Arrangør

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori