Spring til hovedindhold

Bettina Thomsen og Christian Viborg Tænd lys for dine kære

Bettina Thomsen og Christian Viborg Tænd lys for dine kære

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

04 dec 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tænd et lys for dine kære.
Vi vil udnytte julens fine og følsomme energier til at tænde lys for vores kære på den anden side.
En aften, hvor vi ærer den smukke gave, vi alle har fået, livet og vi mindes dem som er gået i forvejen med alle minderne, vi har sammen og den livsenergi, som binder os sammen.
En aften i kærlighedens & sjælens tegn. Vi vil sammen skabe den stemning af nærvær og hjertevarme, som skal til for at åbne til dem på den anden side. Vi vil i fællesskab og hver for sig, sende dem en hilsen og kærlige tanker. Lad inspirationen få plads og lad os sætte ord/tanker/følelser på kærligheden/savnet.
Aftens program støttes af kor trioen småt & brandbart, Bettina vil lave inspireret tale og Christian vil guide en meditation, hvor du måske har mulighed for, at sanse nogle af dine kære. Medbring gerne et foto af din kære på den anden side, som vi sætter sammen med lysene, som vi tænder. (Vi trækker lod blandt deltagerne om 4 klarsyn billetter som er doneret af Bettina og Christian.)
Vi slutter med kaffe/the/vand og kage og en spirituel snak til dem som har lyst.
Indtægten fra aftenen går til https://gaiakrisecenter.dk/


Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 17,00 kr.)
Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 15. juni 2024 kl. 08.00

Bettina Thomsen: Bettina er Clairvoyant, medium, healer, og psykoterapeut og udbyder disse sessioner i Aarhus og København. Samt spirituelle kurser, træningsforløb i clairvoyance og medieskab og 2-årig certificeret uddannelse til Medie og clairvoyant rådgiver i Aarhus og København. Uddannelsen er kompetencegivende og ved afslutning er du på klar til at praktisere.
www.bettinathomsen.dk

Christian Viborg: Christian arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyns foredrag over hele Danmark, og tidligere i Norge og England. Han arbejder med clairvoyance & ledelse rådgivning, foredrag, kurser, meditation retreats. Han har sine egen clairvoyant medie-uddannelse et spirituelt udviklingsforløb samt uddannelse forløb for advance kursister. www.christianviborg.dk

Arrangør

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori