Betty Bass

12 nov 2020 kl. 19:00 - 23:59

Efter en lang række singler og et album lige om hjørnet er det på tide, at Betty Bass møder sit voksende publikum. 

Med over en million-streams på Spotify og tilstedeværelse på den officielle Airplay Top-20 liste ligner sangerinden en succes. Og det er da heller ikke tilfældigt. Med sin uovertrufne teknik, varme luftige tone, laid back rytmik og internationale klang lægger Betty sig nemlig helt i front på den danske soul-scene: ’’Jeg glæder mig helt vildt til at spille live, så enkelt kan det siges! Det bliver en kæmpe oplevelse, og vi har selvfølgelig en masse nye sange med på scenen,’’ siger Betty.

DANIEL SCHULZ
Daniel Schulz er the new kid in town. Med sin internationale sound og sange, der blander genrerne pop & RnB samt en fantastisk vokal, er han one to watch.  Med tre singler bag sig og en EP på vej er Schulz klar til at lukke publikum ind i sit univers når han går træder på scenen på Train og Pumpehuset til november.

Den første single ’Turn Back Time’ er den mest streamede debutsingle nogensinde i Danmark og med opmærksomheden de to singler fra i år ‘Bad Company’ og ‘AFK’ har fået, tyder alt på at Schulz bliver fast inventar på de store danske scener i mange år fremover.

NB! Billetter købt til den oprindelige koncert på VEGA gælder også til denne koncert.


På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Særligt tilbud til Pumpehusets gæster
Fuldend din koncertoplevelse med en overnatning på Hotel Kong Arthur efter koncerten og start dagen derpå med Ny Nordisk morgenbuffet, som er bæredygtig og økologisk. Læs mere og BOOK HER

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke