Betty Bass

08 dec 2020 kl. 19:30

Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.BETTY BASS

Betty Bass er en ny stemme på den danske RnB himmel, der med singler som Sweet Role og senest Queen, Vibe Out & Late Night Call har åbnet manges hjerter, for hendes helt særlige, varme lyd. Betty Bass har en kæmpe styrke i sin stemme, der er ligeså ubesværet, som den er teknisk overlegen. Hun har rødder i både Gambia og Vejle, men hele verden vil uden tvivl åbne sig, jo mere tid denne talentfulde kunstner får til at arbejde på sit udtryk og stærke sange. 


--------------------------------------

• Venue: Funke

• Billetter: 95 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke