spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bevægelseskoncert med Little Chubbies

Afholdt event

Bevægelseskoncert med Little Chubbies

Fra DKK 30,00

Beskrivelse

Kom til bevægelseskoncert med Little Chubbies i efterårsferien!

D. 20. oktober indtager Little Chubbies scenen på Platform K, og tager jer med på en musikalsk rejse gennem den farverige planet, Chubbyland, mens vi synger og laver sjove fagter til originale og kendte børnesange fra universet.

Koncerten varer 30 min og henvender sig til 2-6 årige og deres forældre/bedsteforældre. 
Pris: 30 kr pr. barn/voksen. Børn under 2 år behøver ikke billet.
Billetter kan også købes i døren.

Arrangør

Dyk ned i vores magiske univers, Chubbyland, hvor vi har fokus på at lave inspirerende indhold til børn, som styrker deres udvikling og indlæring gennem leg, musik, dans og sjove aktiviteter. Leg meget mere end bare leg, det er en værdifuld mulighed for at styrke børns evner og kompetencer på en sjov og engagerende måde. Vores mål er at skabe et trygt miljø, som inspirerer børn til at være fysisk aktive og bruge og udvikle deres kreativitet, motorik, sociale og emotionelle færdigheder. Find os på YouTube og Spotify og abonnér på vores gratis indhold, hvor du kan møde vores søde, runde karakterer, som alle glæder sig til at lege med dig!

Find Little Chubbies på YouTube og Spotify og leg med allerede nu!

Lokation

Platform K, Madevej 2, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .