BEVIDST FORÆLDRESKAB

Kronprinsensgade 10, 1.sal, 1114 København
22 feb 2022 kl. 18:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 297,00
Billetter DKK 297,00

Forældreskabet indeholder den største invitation til indre transformation. En transformation som både sætter os selv og vores børn fri. 

For de fleste mennesker er forholdet til vores børn det allervigtigste.

Vi ved, at børn ikke bare lærer af det vi siger, men også af det vi gør. Men vi undervurderer betydningen af alt det, vi påvirker dem med gennem det vi er,-det vi bærer med os - bevidst som ubevidst. Hør hvordan du styrker forholdet til dine børn (uanset alder) gennem at styrke forholdet til dig selv.

Vores eget niveau af egen-kærlighed, indsigt og nærvær er altafgørende for forholdet til vores børn og deres udvikling. Vi altid må starte med indsigt i os selv og med at finde egen-kærlighed, så vi bliver i stand til at rumme og være med vores børn, så de føler sig set og elsket.

Til februar afholder jeg en workshop med udgangspunkt i min bog ”Bevidst forældreskab”. Du vil  denne aften lære, hvordan du kan møde dine børn - hvad enten de er børn, unge eller voksne - på en måde, så de føler sig set og mødt. Hør om, hvordan du kan styrke din nærhed, kommunikation, tillid og bånd til dine børn.

Enneagrammet kan lære os om, hvordan vi kan komme til at spænde ben for os selv i vores nære relationer og hvordan vi bedst lærer at se hinanden klart og med kærlighed. Enneagrammet har haft stor betydning i mit eget familieliv.

Aftenen vil være en blanding af oplæg, øvelser og fælles refleksioner.

Gå hjem med konkrete redskaber til videre træning og refleksion.

Kom alene, med din partner eller store børn (over 15)/unge

Profile picture
Kisser Paludan

Kisser Paludan er spirituel psykolog, foredragsholder og forfatter til bøgerne; Parforhold og livet med børn, Elsk den du er, MOD til at være dig og Bevidst forældreskab. Kisser er specialist i selvværd, personligt lederskab, nærvær og mod og en nærværende, indlevende, konkret og inspirerende foredragsholder. Hjælper dig til at finde hjem til dit autentiske Selv, hvor indre ro, frihed, styrke, glæde og ubetinget kærlighed bor.


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke