Bevidsthedens Udstrålende Farver og Lys - En 1,5-dages workshop med Frank Lorentzen.

eventet sluttede

Bevidsthedens Udstrålende Farver og Lys - En 1,5-dages workshop med Frank Lorentzen.

Billetter fra DKK 1.999,00

Sted

Dato

16 sep 2020 kl. 09:00 - 12:00

Beskrivelse

Bevidsthedens Udstrålende Farver og Lys - En 1,5-dages workshop med Frank Lorentzen.

En workshop med bevidsthedens farver i centrum. Med udgangspunkt i min bog "Bevidsthedens Udstråling" vil vi gå i dybden med de forskellige psykiske tilstande, der udtrykker sig som bevidsthedsfarver i energifeltet. Vi vil meditere på farvernes væsen og essens for derigennem at få kontakt eller et lille glimt af deres forunderlige natur. Når man erfarer en farve på dette plan, erkender man dybt i sit hjerte, at bevidsthedsfarverne er ligeså levende som den fysiske krop. Farverne opererer i en usynlig stilhed, hvor de påvirker os langt mere end vi regner med. Vi bruger samtidig lyd fra regnbueoplyste krystalsyngeskåle samt farveoplyste bjergkrystaller til at forstærke oplevelsen af farvernes forunderlige univers.https://www.franklorentzen.info/https://www.youtube.com/watch?v=DWPRigr0R1Ahttps://lumizon.dk/frank-lorenzen/

Program:

Onsdag den 16. september 0900-1600.

Torsdag den 17. september 0900-1200

Arrangør

Få Helhed i dit Liv. En ny begyndelse. Med erfarne, kærlige og humoristiske lærere.

Get Wholeness in your life. A new beginning. With experienced, loving and fun teachers.

Lokation

Pyramidesalen Pyramidesalen, Sostrup Slot, 8500 Grenå

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .