spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

BEYOND, BETWEEN, ALONG: BYVANDRING PÅ NØRREBRO - Fra stenbro til hipsterkvarter

Afholdt event

BEYOND, BETWEEN, ALONG: BYVANDRING PÅ NØRREBRO - Fra stenbro til hipsterkvarter

Fra Gratis

Sted

Dato

20 sep 2023 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Nørrebro må være Københavns mest kendte bydel, ikke mindst efter at Time Out i 2021 placerede Nørrebro på førstepladsen af ”World’s Coolest Neighbourhoods”. Tidligere var det slumstormere, BZ’ere og bander, der huserede i byens tomme bygninger, og voldsomme gadekonflikter, der skabte overskrifter i landsdækkende medier. I dag er bydelen blevet fornyet og indtaget af studerende, singler og børnefamilier, og kunst og arkitektur af international kaliber blander sig med gavlmalerier og street art af lokale kendisser.

Tag med på byvandring med arkitekterne Lawrence Ebelle og Tyra Dokkedahl som dine lokale og faglige guider. På turen møder du beboere, der bidrager i Ebelles bog Beyond the Window Sill. De fortæller om Nørrebros udvikling set fra deres vindue - og vi kommer forbi Mærsk Tårnet, Blågårds Plads, Folkets Park, Assistens Kirkegaard, Stefansgade og Lundtoftegade, hvor vi slutter af. Undervejs får du historien om nogle af de kunst- og arkitekturværker, der tegner billedet af Nørrebros udvikling fra boligbevægelse og hård stenbro til internationalt hipsterkvarter.

Praktisk info
Det er gratis at deltage. Der er begrænsede pladser, tilmelding er derfor nødvendig.

Vandringen bliver optaget på film og der bliver taget fotografier. Ved deltagelse i vandringen tillader du, at Lawrence Ebelle og Tyra Dokkedahl må bruge film og fotografier, hvor du er på, i deres arbejde med projektet Beyond, Between, Along.

Foto: Torben Eskerod

Om Beyond, Between, Along
Beyond, Between, Along er et samarbejde mellem arkitekterne Lawrence Ebelle, Curated Works, og Tyra Dokkedahl, Seriously Fun, som begge er optagede af Københavns udvikling. Med projektet Beyond, Between, Along ønsker de at skabe rum for en samtale om Københavns udvikling mellem indbyggere, fagfolk og politikere. Beyond, Between, Along omfatter tre byvandringer og et debatarrangement, der er støttet af Indre By Lokaludvalg. Ebelle og Dokkedahl inviterer indbyggere, fagfolk, aktivister og politikere til at vandre langs kuraterede ruter på Nørrebro, i Indre By og i Sydhavn. På vejen kan man møde beboere fra Ebelles bog Beyond the window sill og opleve udvalgte værker af lokale og internationale kunstnere og arkitekter, der tegner bydelens historie. Samtaler på ruterne bliver samlet op i et debatarrangement på Københavns Museum.

Byvandringer
Nørrebro - 20. september 2023
Sydhavn - 27. september 2023
Indre By - 04. oktober 2023

Debatarrangement
Københavns Museum - 11. oktober 2023


Lokation

University of Copenhagen Panum and Mærsk Tower, Blegdamsvej 3B, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .