spring til hovedindhold

BFL - Brian for Livet

BFL - Brian for Livet

Fra DKK 225,00

Sted

Dato

05 okt 2024 kl. 20:00 - 06 okt 2024 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

BFL er en rapgruppe, der blev dannet i 2016 af Lil Sim og MDMAnders. Igennem årene har de udformet et visuelt og musisk univers, der bygger på Vestegnens sociale arv. BFL er aktive på musikscenen hvor de giver koncerter og har opbygget sig en loyal fanbase af unge Brianner.

BFL har omkring 34.000 følgere på sociale medier og har op mod 20 millioner streams på deres musik og virale videoer. Drengene har formået at samle en fanskare, der på nærmest på kultisk vis dyrker og spejler sig selv i den mytiske Brian epos.

Tager du til en BFL koncert vil du blive blæst bagover, når unge fans dukker op udklædt som Vestegens gangstere og som på eget initiativ tager aktiv del i koncerterne ved at lege med.

Efter 8 år med chokerende musikudgivelser og virale klips forsætter drengene med at lave vilde koncerter som vælte Danmarks unge om fucking kuld!

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder