BIBLOLEG m. Balder Brøndsted, Legefabrikken / Weekend for børn

eventet sluttede

BIBLOLEG m. Balder Brøndsted, Legefabrikken / Weekend for børn

Sted

Dato

11 jun 2022 kl. 10:00 - 12:15

Beskrivelse

Pippi elsker cirkus, men hun har ikke helt forstået, hvad det vil sige at være tilskuer…

BIBLOLEG kombinerer børneklassikere med fælles idrætslege. I en aktiv, legende og dialogisk fortælling stimulerer vi krop, hjerner og hjerter hos børn og voksne. Når legen vækker børnenes nysgerrighed efter mere, kan man jo låne bøgerne med hjem fra biblioteket bagefter. 

Der er BIBLOLEG kl. 10 for børn fra 1,5-3 år og kl. 11.15 for børn fra 4-7 år. 

Praktisk

 • Eventyret leges udenfor - ved regnvejr rykker vi indenfor
 • Varighed ca. 60 minutter
 • Tidspunkter: kl. 10.00 for de 1,5 til 3-årige og kl. 11.15 for de 4 til 7-årige
 • Alle skal tilmeldes, både børn og voksne.

Om weekend for børn

I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne. Alle arrangementer kan findes i vores arrangementkalender på www.kulturn.kk.dk. Weekend for Børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.

Arrangør

Lokation

Blågården Bibliotek Blågården Bibliotek, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .