Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bibloleg: Tommelise

Event aflyst

Bibloleg: Tommelise

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

21 mar 2020 kl. 10:00 - 12:00

Beskrivelse

Leg, fortælling og spændende aktiviteter med Legefabrikken.

Tommelise

En lillebitte pige fødes på mystisk vis ud af en blomst. En nat hvor hun sover i sin valnøddeskal kommer der en fæl tudse og bortfører hende og sætter hende på et åkandeblad midt ude i vandet. Heldigvis er der hjælp at hente fra venligtsindede dyr. 

Kom og vær med, når vi følger Tommelise på sin spændende rejse ud i den vidde verden. Vi skal hoppe på åkandeblade, sejle afsted efter sommerfuglen, undslippe muldvarpen og lave seje spring på blomsterbanen. 

Kl. 10.00 - 11.00: Børn 1½ - 3 år med voksne.

Kl.11.00 - 12.00: Børn 4 - 7 år med voksne.

Én billet pr. barn. Voksne følger gratis med.

BIBLOLEG kombinerer børneklassikere med fælles bevægelseslege. I en aktiv, legende og dialogisk fortælling stimulerer vi krop, hjerner og hjerter hos børn og voksne. Når legen vækker børnenes nysgerrighed efter mere, kan man jo låne bøgerne med hjem fra biblioteket bagefter.  Læs mere om BIBLOLEG på Legefabrikkens hjemmeside: www.legefabrikken.com.  
Se billeder fra BIBLOLEG på Legefabrikkens Facebookside: www.facebook.com/legefabrikken

Arrangør

BIBLIOTEKET er et kulturelt knudepunkt, der samler bibliotek, kulturhus, kreative værksteder, borgerservice og café under ét tag midt i Københavns Nordvestkvarter.

Læs mere på www.bibliotek.kk.dk/bib.

Lokation

BIBLIOTEKET BIBLIOTEKET, Rentemestervej 76, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer