spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bicycle Beat Sweden + Support: tba

Afholdt event

Bicycle Beat Sweden + Support: tba

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

27 apr 2017 kl. 19:00 - 28 apr 2017 kl. 03:00

Beskrivelse

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart 20.00
➤ Forsalg: 40 kr. + gebyr
➤ Entre: 55 kr.

_______________________

Bicycle Beat Sweden:
Det yderst nyskabende, kreative og prisvindende band, Bicycle Beat Sweden, drager i foråret 2017 på deres første Danmarksturné. Det bliver i denne omgang til koncerter i Århus, Randers, Horsens, Viborg og Ebeltoft.

På to saxofoner og en cykel tager Bicycle Beat Sweden moderne dansemusik under kærlig behandling. Trioen, som startede som et street-art projekt, spiller et medrivende mix af dance, house, techno og Balkan krydret med masser af improvisation.

Bicycle Beat Sweden er et af Sveriges hotteste livenavne netop nu. Den helt unikke instrumentering og det uomtvistelige kreative talent, bandet ruller ud med, skaber fest og farver alle steder, hvor Bicycle Beat Sweden optræder. Gå ikke glip af denne store musikalske oplevelse, når Bicycle Beat Sweden for første gang nogensinde giver koncert på dansk jord.

_______________________

♥ Team HQ

Lokation

HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .