spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

BIG|BRAVE + Fågelle

Afholdt event

BIG|BRAVE + Fågelle

Fra DKK 170,00

Sted

Dato

27 apr 2022 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Den 27. april 2022 indtages Pumpehuset af den minimalistisk eksperimenterende trio BIG|BRAVE med en solid mur bygget af tung støj. Fagelle spiller support

Det første frø til BIG|BRAVE blev plantet i 2012, uden noget andet formal end at eksperimentere med de instrumenter, som Robin Wattie og Mathieu Ball lige havde ved hånden. De to begyndte således at skrive underspillede ambient-minimalistiske folksange sammen. Da deres ven Louis Alexandre Beauregard sluttede sig til på trommer (Beauregard forlod dog bandet igen i 2018) var målet stadig at spille så afslappet som muligt. Efter en episode, hvor Watties akustiske guitar gik i stykker og den blev udskiftet med en elektrisk, blev en større lyd en naturlig del af bandet sammen med deres fine fornemmelse for det tyste og minimale.

Efter selvudgivelsen af ”Feral Verdure” i 2014 varmede BIG|BRAVE op for både Thee Silver Mt. Zion og Godspeed! You Black Emperor. Siden har de fundet deres hjem på pladeselskabet Southern Lord, hvor de senest udgav pladen VITAL i 2021. På VITAL tager frontkvinden Robin Wattie favntag med identitet og race og lyden er som man kender den hos bandet buldrende tung og altknusende, mens der i infernoet er små åndehuller af næsten-stilhed.

Med på touren er også svenske Fågelle, som åbner aftenen med kraftfuld noisepop.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .