Bike Blowout 2020

Event aflyst

Bike Blowout 2020

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

07 nov 2020 kl. 09:00 - 08 nov 2020 kl. 16:00

Beskrivelse

" Gå aldrig ned på udstyret ... ! "

Bike Blowout har på rekordtid udviklet sig til efterårets største cykelmesse, og afholdes for 2. gang den 7.-8. november 2020.

Ballerup Super Arena danner igen i år den perfekte kulisse for cykelelskere, når inderkredsen fyldes med de bedste tilbud og nyheder af racere, mtb, citybikes, gravel, e-bikes, ladcykler, tøj, rejser og udstyr. 


Gør et kup

Messen vil igen bugne af kanontilbud på cykler, tøj og udstyr fra mere end 60 kendte cykelbrands. 

Udstillerne tømmer lagrene for 2020 modeller, democykler og vareprøver, som skal skydes af til vanvittige priser, for at gøre plads til de nye modeller.


Se de nyeste modeller

På Bike Blowout kan de opleve de allernyeste modeller fra bl.a. Canyon, De Rosa, Pronghorn, Oakley, Gazelle og mange flere.


Prøv den før du køber

Rundt om inderkredsen etableres en 250 meter lang cykelbane, hvor din næste cykel kan testes. Mærk hvordan el-motoren hjælper dig frem, når du langsomt trækker op i banen, og modstanden øges.

Eller sæt børnene op i ladcyklen, så du kan mærke glæden hos de små, når du cykler dem rundt.


Find forårets motionscykelløb og rejser

Foråeret 2020 vil nok mest blive husket for covid-19, og de mangle aflysninger af rejser, events og andet. 

Men nu er det på tide at se fremad, og glæde sig til de mange oplevelser der venter i 2021.

Derfor har vi samlet en lang række udbydere af rejser, motionscykelløb og events, så du kan finde inspiration til din sportskalender.

Mere end 1.400 gratis P-pladser

Du er sikret en parkeringdsplads lige ved indgangen, da Ballerup Super Arena råder over mere end 1.400 gratis P pladser.

Tog eller bus kan dog også fragte dig lige til døren.

Arrangør

Nordic Bike Show A/S er Skandinaviens største cykelmesse arrangør og står bl.a. bag Copenhagen Bike Show, som afholdes hvert år i marts måned, samt Bike Blowout der afholdes i oktober/november.

Lokation

Ballerup Super Arena Ballerup Super Arena, 4, 2750 Ballerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .