eventet sluttede

Bikes vs Cars

DKK 85,00

Dato

11 nov 2015 kl. 14:00 - 15:45

Beskrivelse

Kampen om fremtidens megacities udspiller sig på cykelstierne, hvor et nyt og grønt alternativ vinder frem verden over.

Fra Sao Paolo til Los Angeles, og fra Toronto til vores egen mini-metropol København. Kampen om fremtidens storbyer er i gang, og den udspiller sig på både to og fire hjul og handler om meget mere end om at komme fra A til B. Hvordan vores byer ser ud er nemlig afgjort af hvordan vi bevæger os rundt i dem, og bilindustriens effektive lobbyarbejde har betydet, at rammerne om stadig milliarder af menneskers liv er bestemt af hensynet til bilerne. Men en ny, grøn modbevægelse giver bilisterne baghjul - for cyklen er nemlig både et sundt og bæredygtigt alternativ til en fremtid, der er ved at kollapse af trafik. Fredrik Gerttens 'Bikes vs Cars' er et sjovt og seriøst bud på en moderne, aktivistisk film, der ikke kun vil vise os verdens problemer - den vil også gøre noget ved dem. Fra den mavesure og elskelige taxachauffør, der bander over cykeldiktaturet, til de steder på kloden, hvor kampen mellem cykler og biler er helt anderledes voldsom og ind imellem direkte livsfarlig. Det er på høje tid at tage stilling til hvilken side man selv er på - og hvilken by, man gerne vil leve sit liv i.

Billetter til dette arrangement købes via Billetto – reservation er ikke muligt.

Afhentning af særbilletter
Personer med Akkrediteringskort, Festivalpas, Rabatkort, Fribilletter og Studerende/Pensionister SKAL møde op fysisk på det pågældende venue og hente/købe billetter, da disse billettyper kun er til salg i døren. Der er mulighed for at hente og købe billetter i festivalperioden i Bremen Teater til dette event hver dag fra 12.00 - 21.00 (Undtagen d. 8/11).

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .