eventet sluttede

Bikiniklar på 8 uger - Valby

DKK 999,00 - DKK 1.299,00

Dato

24 apr 2017 kl. 17:00 - 18:15

Beskrivelse

Får du også stress ved tanken om at skrue dig ned i bikinien til sommer?
Fortvivl ej - jeg har en plan!

Meld dig til 'Bliv bikiniklar på 8 uger'. Du kan sagtens nå at stramme din krop synligt op, og tabe et par møg beskidte kilo, så du kommer til at hige efter at flashe den på stranden.

Forløbet varer 8 uger og vi mødes 4 gange i alt. Det anbefales, at du træner 3-4 gange om ugen - enten sammen med mig i FW eller på de mange andre lækre træningstilbud de har. En kombination af styrke- og cardiotræning er optimalt, men andre træningsformer er mindst lige så gode.

Se mere på Facebooksiden: Træn med Lise Brinkman

På forløbet bikiniklar på 8 uger får du:

Målt din bodyage og lavet en kropsanalyse første og sidste gang VI mødes. Du får dit eget vægtudviklingsskema, så du kan følge med i din udvikling. Her kan du blandt andet se anbefalede værdier for fedt% og BMI. Du får en overordnet (sund) kostplan, som sikre dig et vægttab, uanset træningsmængde og -form. Du får inspiration og opskrifter på 8 forskellige morgenmadstyper og frokoster + 30 forskellige mellemmåltider og aftensmåltid. Du lærer hvordan du kan planlægge dine måltider nemt. Og hvordan du med fordel kan spise når du træner og gerne vil tabe dig! Savner du mere energi i en travl hverdag, så meld dig til forløbet - der er MAX 20 pladser.

Jeg hedder Lise Brinkman, jeg har mere end 15 års erfaring med vægttab, sund livsstil og personlig udvikling. For 20 år siden vejede jeg 94 kg - tabte 30 kg og har gennem de sidste 15 år holdt vægten, fordi jeg valgte at sadle om og ændre livsstil. Mere end 1500 personer har deltaget på mine livsstilsforløb gennem de sidste 15 år.

Skal det være slut med at drømme? Vil du inderligt gerne af med mavefedtet og finde taljen igen?
Vil DU for alvor tage skridtet mod et lettere og sundere liv?


Forløbet henvender sig til dig, som har udfordringer med:
• Overvægt
• Livsstilsmedicin
• Humørsvingninger
• Overspisning
• Planlægning og struktur
• At prioritere - vælge til og fra
• En endeløs træthed.

Er du bare møg TRÆT af endeløse slankekure så meld dig til forløbet - der er KUN 20 pladser. Skal du være med på 'Bikiniklar på 8 uger', så meld dig til, inden pladsen er taget foran næsen på dig.

Hver gang er der:

 1. Vejning, fedt%-måling og kropsmål.
 2. Oplæg om hvordan du bliver sund og bikiniklar.
 3. Støtte og opbakning // Kærlige spark bag i // Fællesskab og fælles fodslag
 4. Sparring og gensidig idé udveksling // Facebookgruppe med dagens tip og
  inspirerende måltids billeder gennem forløbet.
 5. Smagsprøver på forskellige snacks.

Annette indfriede sine tre mål på livsstilsforløbet . Allerede efter 10 uger kvittede Anette sin blodtryks- og kolesterolmedicin, som hun har taget i 12 år. Hun blev mere aktiv i sin hverdag - derudover vinkede hun farvel til 10 kg. Som bonus fandt Annette ud af, at hun har en familie, der hellere vil spise lækker, velsmagende og sund mad end alt det gamle, traditionelle hver eneste dag.


Få de ekstraordinære redskaber til den livsstil du drømmer om på mit 8 ugers forløb, hvor du har fokus på dig, din krop og dine behov - ikke alle andres! Trænger du til at give dig selv plads?

Jeg er uddannet Professionsbachelor i ernæring og sundhed og køkkenleder. Er certificeret sportstrainer og NLP Business Practitioner. Derudover er jeg instruktør i Pilates, BikeFit, Cirkeltræning, Reformer, 6-D sliding, Vandaerobic, Vandtilvænning og Svømning.

Pris
2 måneder (4 mødegange) forløb kr. 1.299,- (normalpris kr. 1.999)

Sted

Gl. Køgelandevej 55, 5 sal, 2500 Valby

Ved spørgsmål er du velkommen til at skrive til Lise på info@lisebrinkman.dk. Du er også velkommen til at ringe på 21 62 72 59.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .