Bikiniklar på 8 uger - Valby

12 apr 2018 kl. 20:56 - 11 jun 2018 kl. 22:56

V. M. Brockhuus Ejendomme A/S, Gammel Køge Landevej 55, 2500 København


Får du også stress ved tanken om at skrue dig ned i bikinien til sommer?
Fortvivl ej - jeg har en plan!

Meld dig til 'Bliv bikiniklar på 8 uger'. Du kan sagtens nå at stramme din krop synligt op, og tabe et par møg beskidte kilo, så du kommer til at hige efter at flashe den på stranden.

Den 9/4 bliver du præsenteret for bikiniprincipperne og møder alle de andre bikitøser på holdet.

Jeg holder et oplæg om hvordan I kan bruge hinanden og viser dig den lukkede facebookgruppe, hvor der daglig kommer inspriation gennem forløbet!

Susanne tabte 10 kg på forløbet!

Forløbet varer 8 uger og vi mødes 5 gange i alt til oplæg og hver lørdag til ca. 9 km gåtur med indlagt tabatatræning og styrkeøvelser undervejs. Det anbefales, at du der ud over træner 2-3 gange om ugen - enten sammen med mig i FW eller på de mange andre lækre træningstilbud de har. En kombination af styrke- og cardiotræning er optimalt, men andre træningsformer er mindst lige så gode.

Se mere på Facebooksiden: Træn med Lise Brinkman

Hvornår start/slut
Torsdag den 12. april - 11. juni fra kl. 17.00 til 18.30.
Vi starter op med at lære hinanden at kende, krospanalyse, idéen bag de næste 8 uger, dine målsætninger og meget mere.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mødegange

Mandag den 23. april, kl. 17.00 - 18.30
Livsstilsoplæg 1: Mad er mere end gode smagsoplevelser - den mad vi spiser har også UINIKKE egenskaber, den kan hjælpe os skånsomt gennem en livsstilsændring, gennem stressede perioder, ved vægttab og eventuelle diæter. Du får svaret på hvordan første mødegang.

Mandag den 7. maj, kl. 17.00 - 18.30
Livsstilsoplæg 2: Vanernes magt - hvor kommer de fra, hvad kan/skal vi bruge dem til, og hvad kan vi gøre ved dem? Du får svaret anden mødegang.

Mandag den 28. maj, kl. 17.00 - 18.30
Livsstilsoplæg 3: Motion, bevægelse og motivation - Hvordan finder du din indre gnist? Også de dage hvor du bare ikke gider komme ud ad døren? Hør ligeledes om de sundhedsfremmende effekter af motion og bevægelse på mødegang tre.

Mandag den 11. juni kl. 17.00 - 18.30
Livsstilsoplæg 4: Motivation og vedholdenhed er to parametre, der spiller ind, når det handler om at ændre sin livsstil - Du får svaret på, hvordan du fastholder din motivation og forbliver vedholdende i din ønskede livsstil.

På forløbet bikiniklar på 8 uger får du:

Målt din bodyage og lavet en kropsanalyse første og sidste gang VI mødes. Du får dit eget vægtudviklingsskema, så du kan følge med i din udvikling. Her kan du blandt andet se anbefalede værdier for fedt% og BMI.

Du får ligeldes:

1) Kostplan, som sikre dig et vægttab, uanset træningsmængde og -form.

2) Opskrifter med inspiration til 8 forskellige morgenmadstyper. 30 forskellige snacks/mellemmåltider samt 4 ugers madplan med opskrifter til aften og frokostmåltiderne.

3) Du lærer hvordan du kan planlægge dine måltider nemt. Og hvordan du med fordel kan spise når du træner og gerne vil tabe dig!

Savner du mere energi i en travl hverdag, så meld dig til forløbet - der er MAX 12 pladser.

Jeg hedder Lise Brinkman, jeg har mere end 15 års erfaring med vægttab, sund livsstil og personlig udvikling. For 20 år siden vejede jeg 94 kg - tabte 30 kg og har gennem de sidste 15 år holdt vægten, fordi jeg valgte at sadle om og ændre livsstil. Mere end 1500 personer har deltaget på mine livsstilsforløb gennem de sidste 15 år.

Skal det være slut med at drømme? Vil du inderligt gerne af med mavefedtet og finde taljen igen?
OG har du lyst til at tage skridtet mod et lettere og sundere liv?


Forløbet henvender sig til dig, som har udfordringer med:
• Overvægt
• Livsstilsmedicin
• Humørsvingninger
• Overspisning
• Planlægning og struktur
• At prioritere - vælge til og fra
• En endeløs træthed.

Er du bare møg TRÆT af endeløse slankekure så meld dig til forløbet - der er KUN 12 pladser. Skal du være med på 'Bikiniklar på 8 uger', så meld dig til, inden pladsen er taget foran næsen på dig.

Hver gang er der:

  1. Vejning, fedt%-måling og kropsmål.
  2. Oplæg om hvordan du bliver sund og bikiniklar.
  3. Støtte og opbakning // Kærlige spark bag i // Fællesskab og fælles fodslag
  4. Sparring og gensidig idé udveksling // Facebookgruppe med dagens tip og
    inspirerende måltids billeder gennem forløbet.
  5. Smagsprøver på forskellige snacks.

Annette indfriede sine tre mål på livsstilsforløbet . Allerede efter 10 uger kvittede Anette sin blodtryks- og kolesterolmedicin, som hun har taget i 12 år. Hun blev mere aktiv i sin hverdag - derudover vinkede hun farvel til 10 kg. Som bonus fandt Annette ud af, at hun har en familie, der hellere vil spise lækker, velsmagende og sund mad end alt det gamle, traditionelle hver eneste dag.


Få de ekstraordinære redskaber til den livsstil du drømmer om på mit 8 ugers forløb, hvor du har fokus på dig, din krop og dine behov - ikke alle andres! Trænger du til at give dig selv plads?

Jeg er uddannet Professionsbachelor i ernæring og sundhed og køkkenleder. Er certificeret sportstrainer og NLP Business Practitioner. Derudover er jeg instruktør i Pilates, BikeFit, Cirkeltræning, Reformer, 6-D sliding, Vandaerobic, Vandtilvænning og Svømning.

Pris
2 måneder (4 mødegange) forløb kr. 2.499,- (normalpris kr. 3.999)

Sted

Gl. Køgelandevej 55, 5 sal, 2500 Valby

Ved spørgsmål er du velkommen til at skrive til Lise på info@lisebrinkman.dk. Du er også velkommen til at ringe på 21 62 72 59.

2 måneders forløb - 4 mødegange

Salg lukket


2 mdr. vedligeholdessespakke - 4 mødegange

Salg lukket