BILLEDMAGEREN WILLIAM HEINESEN - foredrag ved Bárður Jákupsson

26 aug 2018 kl. 15:00 - 16:30

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

På baggrund af sin nye bog "William Heinesen - billedmageren" fortæller forfatteren og billedkunstneren Bárður Jákupsson om Heinesens virke som billedkunstner.

WILLIAM HEINESEN - BILLEDMAGEREN
Færøernes største og mest berømte forfatter, William Heinesen (1900-1991), var også en markant og produktiv billedkunstner – eller billedmager, som han selv foretrak at kalde det. Hans motiver var bl.a. stemningsfulde landskabsbilleder, kærlige karikatur-portrætter af færøske ”typer”, uforlignelige skildringer af trolde og andre underjordiske væsener, og hans rige produktion indbefatter oliemalerier, satiretegninger, pastel- og tuschtegninger, akvareller og papirklip.

Foredraget varer 105 minutter (inkl. kort pause og spørgetid) og salen åbner 30 minutter før det begynder. Arrangementet indgår i vores foredragsrække Færøsk kunst - før og nu. Læs mere her.

Bogen "William Heinesen - billedmageren" (udkommer i juni 2018) sælges til særpris ved arrangementet..


Nordatlantens Venner / Studerende
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner og studerende. Billetter købt med rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort/studiekort ved indgangen

BILLEDMAGEREN WILLIAM HEINESEN

Salg lukket

BILLEDMAGEREN WILLIAM HEINESEN - Nordatlantens Venner og studerende

Salg lukket