Billet til Mosstock Festival - 50 års jubilæum

Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg
05 aug 2021 kl. 11:00
08 aug 2021 kl. 01:00

AFLYST! Festivalen 2020 er aflyst grundet regeringens forbud mod større forsamlinger pga. Corona/Covid-19. Vi vender tilbage i 2021, hvor din billet kan overføres til. Nærmere info følger. 

KØB DIN ENTRÉ-BILLET ONLINE OG DU FÅR CAMPING MED OVENI :)

DK's ældste musik festival blomstrer atter op i uge 31 (5. 6. & 1. august 2021) for at fejre 50 års jubilæum på marken nær Gl. Rye (Horsens).

Siden 1971 har et utal af musikere spillet deres sjæl ud over scenekanten - og indtil flere har opnået at komme ud i verden med deres musik og sang. På engen ved Mossø omringet af Gudenåen, Sukkertoppen, Blidsø og Himmelbjerget er Mosstock en ægte kultur i naturen, og perfekt sted for musik, hygge og fællesskab. Selvom der er mange festivaler i Danmark er Mosstock noget helt særligt; her får man nemlig mulighed for at fylde ørene med ren og uforfalsket spilleglæde. Mosstock glæder sig til at byde velkommen til nutidens musik med fremtidens bands.

Indgangen findes på marken langs Gl. Ryevej. Billetten fremvises ved indgangen, hvor der også er mulighed for at tilkøbe el. Børn tom 12 år er gratis, iflg. med en voksen.


Se program og meget mere på www.mosstock.dk

Vi ses :)

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke