Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Billet til Mosstock Festival - 50 års jubilæum

Afholdt event

Billet til Mosstock Festival - 50 års jubilæum

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

28 jul 2022 kl. 18:00 - 31 jul 2022 kl. 16:00

Beskrivelse

Nye priser opdateres snarest.

KØB DIN ENTRÉ-BILLET ONLINE OG DU FÅR CAMPING MED OVENI :)

Efter to år uden festival pga. Corona/Covid19 blomstrer DK's ældste musik festival atter op i 2022 - i uge 30 (28. 29. & 30. juli 2022) for at fejre 50 års jubilæum på marken nær Gl. Rye (Horsens).

Siden 1971 har et utal af musikere spillet deres sjæl ud over scenekanten - og indtil flere har opnået at komme ud i verden med deres musik og sang. På engen ved Mossø omringet af Gudenåen, Sukkertoppen, Blidsø og Himmelbjerget er Mosstock en ægte kultur i naturen, og perfekt sted for musik, hygge og fællesskab. Selvom der er mange festivaler i Danmark er Mosstock noget helt særligt; her får man nemlig mulighed for at fylde ørene med ren og uforfalsket spilleglæde. Mosstock glæder sig til at byde velkommen til nutidens musik med fremtidens bands.

Indgangen findes på marken langs Gl. Ryevej. Billetten fremvises ved indgangen, hvor der også er mulighed for at tilkøbe el. Børn tom 12 år er gratis, iflg. med en voksen.


Se meget mere på www.mosstock.dk

Vi ses :)

Lokation

Klostermøllevej 25, 8660 Skanderborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer