Billetabonnement - Sydsiden

Brøndby Stadion, 2605 Brøndby
Super arrangør
Billetter DKK 0,00
Billetter DKK 0,00

UDSOLGT

Opdateret 29-06-2021


Et billetabonnement til Sydsiden er for dig, som ønsker at have fast adgang til den ikoniske endetribune.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden Nedre, om du har lyst til en kamp med siddepladser på Sydsiden Øvre, eller om det efterhånden er blevet tid til en kamp i Svinget.

Med indførelsen af billetabonnementer på Sydsiden, vil det blive muligt at kunne udnytte kapaciteten på tribunen mere fleksibelt. Målet er at kunne have flere fans på tribunen til de enkelte kampe og dermed gøre stemningen på Brøndby Stadion endnu bedre.

Da fans med et billetabonnement – i modsætning til et sæsonkortabonnement – kun optager en plads på tribunen hvis man har aktiveret sit kort forud for en kamp, vil klubben have et unikt indblik i hvor mange fans som forventer at møde op til kampen.

Køber du et billetabonnement til Sydsiden, har du altså stadig sikret din mulighed for at have plads på tribunen til alle kampe du ønsker til den billigste pris vi kan tilbyde. Samtidig hjælper du fællesskabet til at skabe en endnu bedre stemning på Brøndby Stadion – selv når du ikke selv er til stede.
Bemærk, at du får de samme fordele som sæsonkortholdere, med blandt andet forkøbsret til europæiske kampe.

Du kan læse mere om billetabonnementer til Brøndby Stadion ved at trykke her.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke