Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

BILLIE AND THE BELL - en del af Vinterjazz.dk

Afholdt event

BILLIE AND THE BELL - en del af Vinterjazz.dk

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

07 feb 2024 kl. 17:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse


Med Billie Koppels unikke og drømmende vokal og Frank Hasselstroem og Joels Gjærsbøl organiske, atmosfæriske lyd, er den nye trio Billie And The Bell klar med deres debutalbum i 2024, som udkommer på deres eget selskab, South Harbour Records.

Enkle og poetiske sange med Billie Koppels vokal i naturligt centrum og med fantasien som det lyriske omdrejningspunkt, med markante musikere med en fortid og nutid i bands som The Savage Rose og Catbird og som instrumentalister hos en lang række danske artister.

Man får et fint indblik i trioens både skrøbelige og stærke musiske nærvær på deres EP fra 2021 hvor de koncentrerede sig om fortolkninger af Tim Buckley og Antony and the Johnsons.

Line up
Billie Koppel (vokal)
Frank Hasselstroem (keys)
Joels Gjærsbøl (guitar)


Program for aftenen:

17:30__Døre åbner og med mulighed for middag og drikke fra menukortet
19:30__1. musikalske set
20:15__Pause
20:30__2. musikalske set
21:15__Koncerten afrundes
22:00__Tak for i aften

Læs mere om BILLIE AND THE BELL og lyt til tonerne her: www.billieandthebell.com

Lokation

Picniq - Valbyparkens Spiseri, Hammelstrupvej 100, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .