Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Billy Cooks klarsynsaften

eventet sluttede

Billy Cooks klarsynsaften

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

03 okt 2014 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Heidi Thron    Billy Cook

KLARSYN V. DET ENGELSKE MEDIUM BILLY COOK

For første gang kommer Billy Cook til Kalundborg.

Denne klarsynsaften vil mediet komme med beskrivelser og beskeder fra vores kære afdøde fra den åndelige verden. Billy er kendt for hans seriøsitet, beskrivelser af de afdøde og ikke mindst hans varme og humor.

Billy Cook har modtaget en pris i England for sine evner som medium.

Billy Cook er et engelsk anerkendt medium! Han blev kendt I Danmark fra TV programmerne "Åndernes magt" "klarsyn" og "troldmandsskolen". Siden har Billy undervist danskerne i afdøde kontakt/medieskab i helet landet. Billy Cook har sin egen medieskole i København.

Billy Cook har haft kontakt til den åndelige verden fra barnsben af. I dag er han ambassadør for den åndelige verden!

Han har rejst rundt bl.a. i Danmark, Tyskland, Japan, Istanbul, Australien, Spanien, Italien, England, Sverige mv. og Billy Cook er stadig en aktiv underviser, har klarsynsaftner og private seancer. Det er til stor glæde for kursisterne, publikum, kunder, da han er en utrolig dygtigt medium og underviser.

Han har studeret på The Arthur Findlay Collage (Stansted i England)         

Det bliver en uforglemmelig aften i selvskabt med Billy Cook. Arrangeret at mediet Heidi Thron.

Lokation

Bethesdagade 20, Bethesdasalen , 4400 Kalundborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .