BILLY CROSS BAND

eventet sluttede

BILLY CROSS BAND

Billetter fra DKK 150,00

Dato

11 okt 2013 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

BILLY CROSS BAND

11. oktober 2013 kl. 20.30

Sted: Studiet på Filmhøjskolen
Entré: 175 kr. (medl. 150 kr.)

Forsalg: Turistkontoret 8634 1400 eller online på:

www.billetto.dk/billycross

Mange har efterspurgt det: Kan vi få Billy Cross Band til Ebeltoft? Nu kommer det fede band ...

Billy Cross behøver i virkeligheden ikke megen introduktion. Manden med det karateristiske sølvhår som har spillet med Bob Dylan, Bjørn Afzelius, Link Wray og mange flere er kendt af de fleste her hjemme for sit samarbejde med Delta Cross Band.

Udover at have produceret plader for, (bl a) CV Jørgensen, Anne-Dorte Michelsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lillholt og Søs Fenger, er Billy Cross som sangskriver en del af vores egen Kultur Kanon.

Billy Cross Band spiller god traditionel amerikansk rock’n’ roll og blues rock i Billy Cross stil: masser af fed guitar og høj energi.

Repertoiret består af hits fra Delta Cross Bands tid, udvalgte numre fra Billy’s tre solo CD’er samt et håndplukket udvalg af fede klassiske rock sange fra Billys hjemland.

Trommer: Henrik Askou
Guitar: Aske Jacoby
Bas: Flemming Ostermann
Guitar og sang: Billy Cross

Billy Cross udsendte den 12. marts ny cd, som også introducerer Aske Jacoby i hans band.

Musikalsk er det nye album, The Dream Hasn't Changed, en rundtur fra downtown Manhattan til Mississippi-deltaet og retur. Med undtagelse af en opdatering af ’Blue Suede Shoes’ har Cross skrevet alle sangene.

Fans af Bo Diddley, Randy Newman, Bruce Springsteen og Ricky Nelson går ikke forgæves her. Og Cross har denne gang begået tekster, der også godt vil høres og som ikke rimer på den mandlige melankoli, Cross finder i så meget af tidens danske rock.Her er sarkastiske sange om forbrugerisme og overfladiskhed i hans andet fædreland, Danmark, renlivede rockere som ’No One Here Gets Out Of This Alive’, sansede kvindeportrætter i sange som ’Suzy’s Just A Bad Girl’ og den både ærlige og mildt selvironiske ’The Dream Hasn’t Changed’.

»Jeg har lavet denne plade, fordi jeg trængte til at vise, at jeg er et menneske på godt og ondt og tør stå ved det,« siger Billy Cross. Det gør han også ved sin lyst til igen at bringe guitarerne i front.

Det kan man forvisse sig om på The Dream Hasn't Changed, der udkom i marts måned 2012. Og guitarerne tager i den grad med, når Billy Cross Band tager på turne i efteråret 2013!

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .