Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Bio-Bio Festival - Handlende Fællesskaber

Afholdt event

Bio-Bio Festival - Handlende Fællesskaber

Fra DKK 10,00

Sted

Dato

17 aug 2021 kl. 18:00 - 22:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I dag beskæftiger vi os med handlende fællesskaber. Vi har fornøjelsen af at vise 70/30 af Phie Ambo, åbningsfilmen på CPH:DOX i år. Her følger vi de unge klimaaktivisters arbejde med at påvirke politikerne og politikernes indsats for at udarbejde klimaloven.

I dagens panel er vi glade for at kunne præsentere to personer, som repræsenterer handlende fællesskaber på fornemmeste vis: Maria Mawla og Provst Anders Bonde.

Maria Mawla er indehaver af Green Living, der beskæftiger sig med bæredygtighed og grønt iværksætteri på ydre Nørrebro. Maria arbejder aktivt med i det muslimske trossamfund med den grønne omstilling. 

Den anden paneldeltager er Provst Anders Bonde fra Favrskov provsti, som har lagt en konkret plan for, hvordan Favrskov Provsti skal nå en CO2 reduktion på 70% i 2030 i 35 sogne. 

Begge har de foden i et religiøst samfund, begge med en ambition om en mere bæredygtig verden. Filminstruktør Phie Ambo vil moderere samtalen. 

Dagens program

kl. 18.00 Fællesmiddag - Grøn middag fremstillet af BaneGaardens Kokke

Kl. 20.30 Samtale - kræver billet 

Kl. 21.15 Filmvisning, "70/30 "

Kl. 22.45 Tak for i aften!

Om filmen

70/30 følger nogle af demokratiets hovedpersoner i forhold til hele klimakrisen, nemlig to unge aktivister Esther Michelsen Kjeldahl og Selma de Montgomery fra Den Grønne Studenterbevægelse, Ida Auken daværende formand for klimaudvalget og landets klimaminister Dan Jørgensen. "Hovedpersonen" er i virkelighed demokratiet. Kan demokratiets folkevalgte løse klimakrisen? I december 2019 fik Danmark en ny klimalov. Efter måneders intense forhandlinger er et bredt flertal hen over midten enige om en aftaletekst, der gør klimamålet på 70 procent i 2030 til dansk lov. 70/30 følger processen både inde og udenfor murene på Christiansborg.

Læs mere om Bio-Bio Festival fra den 12 - 17. august her! 

Bio-Bio Festival er støttet af Det Danske Filminstitut, En filantropisk bevilling fra Realdania, Slots- og Kulturstyrelsen, Københavns Kommune og Vesterbro Lokaludvalg. 

Faktaboks
Open air filmvisning, samtale og middag (inkl. kaffe og dessert): 335 kr.

Open air filmvisning med samtale før: 100 kr. 

Børn op til 14 år  50,- (billetten gælder for hele dagen hvis der er flere visninger i er interesserede i).

Det er også muligt at købe plads kun til middagen 260 kr.

Alle film om aftenen vises udendørs, hvor alle gæster udstyres med høretelefoner, så lydoplevelsen bliver intens. Tag godt med tøj på eller medbring tæppe.

Langbordsmiddagen bliver en skøn grøn menu, som er inklusiv kaffe eller te og lidt sødt til filmen. Hvis det regner rykker vi indendørs eller under tag.  Der vil ligeledes være regndække over pladsen hvor open air visningen foregår. (Regndækket er ved at blive syet, så forbehold for tænkelige og utænkelige uheld). 

Hvis du ikke er tilmeldt langbordsmiddag er der mulighed for at købe billigere retter fra BaneGaardens madboder og indtage på pladsen.

Børn er velkomne til middagen. Der er mulighed for bestille en plads ”for 10 kr” og i stedet at købe mad i Madboderne for børn under 14 år. (Når du ikke at bestille den ekstra stol. Så tag fat i os). 

Billetter kommer til salg løbende via Billetto. Hold øje med vores Facebook og Instagram, hvor programmet vil blive annonceret og opdateret løbende facebook.com/biobio.dk

Hjemmeside www.bio-bio.dk    

Adresse: Otto Busses Vej 45, 2450 Kbh SV. 

(BaneGaarden ligger i de gamle jernbaneområder mellem Vesterbro og Sydhavn. Adgang for gående og cyklister via tunellen fra Enghavevel, Kbh. V). Hvis du kommer i bil, er det muligt at parkere mod betaling på Otto Busses Vej, tilkørsel fra Fisketorvet.

Billetter refunderes ikke.

Arrangør

Bio-Bio Festival sætter fokus på den grønne omstilling med open air filmvisninger kombineret med workshops, paneldebatter, kunstnerbesøg og langbordsmiddage med det bedste fra det grønne køkken - enkelte dage er der aktiviteter for børn. Bio-Bio Festival finder sted i Københavns grønne oase - BaneGaarden fra den 12.-17. august 2021. Festivalen har hver dag et tema, som har indflydelse på os alle sammen og den verden, vi lever i. 

Du kan få et overblik programmet på Bio-Bio.dk

Lokation

BaneGaarden BaneGaarden, Otto Buses Vej 45, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .