spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

BirdNerd V/Mark Emil: Formidling Med Levende Dyr

Afholdt event

BirdNerd V/Mark Emil: Formidling Med Levende Dyr

Fra Gratis

Sted

Dato

09 mar 2024 kl. 13:00 - 14:00

Beskrivelse

BIRDNERD kommer til Vigerslev Bibliotek og viser sine dyr frem.

Vi skal sammen blive klogere på hvilke dyr vi kan finde ude i naturen, i baghaven eller lige udenfor vores egen hoveddør. Det lærer vi sammen ved at se, røre og komme helt tæt på eksotiske dyr. I en time skal vi blive klogere på ugler, kæmpe frøer og meget mere igennem leg og naturlig nysgerrighed.

Hvor: Vigerslev Bibliotek
Hvad: Foredrag med fremvisning af levende dyr
Hvornår: Lørdag d. 9. marts kl. 13-14
Målgruppe: Fra 5 år, ifølge med en voksen

Arrangementet er støttet af Valby Lokaludvalg.

D. 4. til 9. marts afholdes Københavns Bibliotekers årlige festival Vi elsker bøger. Festivalen henvender sig til børn i alderen 0-14 år og deres voksne. Oplev koncerter, teater, workshops, højtlæsning, quizzer og meget mere for hele familien.

Arrangør

Kultur og Fritid Valby samler biblioteker, idrætsanlæg og kulturhuse i Valby

Lokation

Vigerslev Bibliotek, Kirsebærhaven 23, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .