Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Birgitte Weinberger - Filmfremvisning OFF

Foto af Jakob Owens @ Unsplash
eventet sluttede

Birgitte Weinberger - Filmfremvisning OFF

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

03 nov 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Festivalleder Birgitte Weinberger fra OFF – Odense International Film Festival kommer til Bronx og viser en række kortfilm, som tager udgangspunkt i emnerne klima og miljø.


Filmene tager dig med til alle dele af verden – til muslingehøstende kvinder ved Columbias Stillehavskyst, arktiske sælers hverdagsproblemer og en dansk klimaaktivists ukuelige kamp for en fremtid.


Det er en god ide at booke din billet på forhånd, da der er begrænset antal pladser. Det koster 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ikke-medlemmer. Kaffe og kage er inkluderet i prisen.


Du kan vælge at deltage i fællespisning inden for 70 kr., se mere her: https://www.facebook.com/events/310564314601037


Vi glæder os til forhåbentlig at inspirere dig her i Bronx! 

Arrangør

Bronx er en fællesskabbiks, en fritidsordning for voksne, et kulturhus, en cafe, en ekstra daglig stue. Kært barn mange navn. Begivenhederne i Bronx er inspireret af dem som kommer i Bronx og ønsker en aktiv fritid med mulighed for indflydelse og oplevelser som stiller nysgerrigheden. 

Derfor vil du finde alt fra koncerter og foredrag til fællesspisning og kurser på programmet.

Lokation

Middelfartvej 115B, 5200 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .