Bjarke Falgren Quartet

Bjarke Falgren Quartet

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

17 nov 2023 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Bjarke Falgren er en spillemand, der får sin gamle sigøjnerviolin til at bringe smil og følelser frem med sit udtryksfulde spil. Svend Asmussen, anset som én af verdens største jazz violinister, betragtede Bjarke som sin naturlige arvtager og bestemte, at han som den første skulle modtage “Ellen & Svend Asmussen Prisen 2017”.
Falgren spiller med en besnærende elegance og en afspændt swingfornemmelse helt uden falbelader. Ingen gimmicks, men masser af inderlighed og varme. I et moderne tonesprog giver han hver eneste tone på violinen en særlig glød.

Til koncerten i Amagerbro Jazz optræder han med egen kvartet, der i 2021 udgav albummet ”Origin”. Det er sammen med Janus Templeton (trommer), Morten Lundsby (kontrabas) og Jakob Holm (guitar). Sammen forløser kvartetten på bedste vis Bjarkes originale kompositioner med en rejse rundt i hele følelsesregistret. Fra det lyriske og melodiøse, til det virtuose, legende og rå-swingende. Musikken tager udgangspunkt i jazzen og er krydret med elementer fra en verden af musik - herunder folkemusik, brasilianske rytmer og den klassiske musik. Så vi tør godt love en swingende koncertoplevelse fra øverste hylde.

Lokation

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere