spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Bjonko + ShazaLaKazoo + support: Fitzröy

Afholdt event

Bjonko + ShazaLaKazoo + support: Fitzröy

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

04 aug 2017 kl. 21:00 - 05 aug 2017 kl. 01:00

Beskrivelse

Balkanmusikken, den har jo den der sjæl, og den har noget lidelse, og den har noget vildskab. Den har en aggressivitet og en følsomhed. Den er meget, meget sensitiv samtidig med, at den er meget, meget hård.”

De færreste ville gætte, at ovenstående udtalelse kommer fra ingen ringere end Suspekts Emil Simonsen, aka Klamfyr. Det bliver sagt i musikvideoen til ”Tikkitash” – hans samarbejde med en mand, som roligt kan kaldes Danmarks konge af Balkan Beats.

Bjonko hedder han, og med fødderne solidt plantet i musiktraditionen fra Balkan tilføjer han et skud af moderne, urban sound, som giver balkangenren et helt nyt liv. Sammen med sin faste kerne af musikere og features headliner han Pumpehuset, hvor omdrejningspunktet bliver Bjonkos nye plade "Army of Believers", og deres elektriske stød af komplekse rytmer og livsglæde i lydform uden tvivl vil gå direkte i dansebenene.

Store mainstream kanoner som Fallulah, Jooks og førnævnte Klamfyr – alle tidligere Bjonko-samarbejdspartnere – kan ikke tage fejl: balkan beats er the shit. Du snyder dig selv for en sand åbenbaring, hvis du ikke deltager i årets sommerfest i Pumpehuset d. 4. august.

ShazaLaKazoo
ShazaLaKazoo er europas ubetinget bedste elektronisk musikprojekt dannet af Milan Djuric og Uros Petkovic i Beograd, Serbien. Stilen beskrives som yderst dansabelt ElektroBalkan med påvirkninger fra Latin Amerika, Afrika og Mellemøsten. ShazaLaKazoo kommer til Danmark og feature Bjonkos show som et extra act og vi glæder os til det.

Uden tvivl den bedste kombination af balkan beats Danmark til dato har oplevet!

Fitzröy
Fitzröys musikalske rødder er noget de selv kalder Bastard-swing, og ligesom de gamle kongers sidespring, tilføjes elementer af Gypsy Brass, Ska, Trinidadisk Calypso, Engelsk Folk og mere moderne stilarter med en legende lethed. Ligegyldigt hvad skal publikum glæde sig når det går løs live og som support for Bjonko!

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .