Björn Afzelius : Tusen bitar / introduktion v. klipper Jesper Osmond

15 feb 2018 kl. 19:30 - 22:00

Bryggekælderen, Njalsgade 17, 19, 21, 2300 København


I portrætfilmen ’Tusen Bitar’ får vi et nuanceret billede af idealisten, skørtejægeren, faderen og ikke mindst musikeren med de store visioner, Björn Afzelius.

Afzelius talte sjældent om sig selv i interviews, men hans tekster fortæller en historie om en idealist, på stadig jagt efter den bekræftelse, han aldrig fik som barn. Filmen er en blanding af musikindslag, arkivmateriale og nye interviews med dem, der stod kunstneren nærmest - inklusiv troubadouren Mikael Wiehe.

Filmen er instrueret af Magnus Gertten og Stefan Berg.

Biografen Bergthoras Kælder er et samarbejde mellem Islands Brygge Bibliotek og filmmand Palle Vedel fra foreningen Manden med Kameraet. Biografen har lærred nede i Bryggekælderen under biblioteket og viser film en gang om måneden. Filmprogrammet byder på helt unikke filmoplevelser, hvor publikum kommer til at møde filmens medvirkende, instruktører eller spændende oplægsholdere. Og så må man gerne tage sit eget snolder med.

Find vej til Bryggekælderen: Bryggekælderen ligger under Islands Brygge Bibliotek. Indgangen er via baggården fra Njalsgade nummer 17, 19, 21. Drej til venstre og fortsæt hele vejen ned til du ser kældertrappen på venstre side. Der er desværre, på nuværende tidspunkt, ikke god adgang ned til Bryggekælderen for kørestolsbrugere.

Gratis billet

Salg lukket