eventet sluttede

Bjørn Svin // RUST

DKK 135,00

Sted

Dato

17 nov 2021 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

BJØRN SVIN

Bjørn Svin er lidt af en pioner inden for det danske producer/DJ-miljø. Allerede som barn, begyndte han at udforske det elektroniske musikunivers, hvilket ledte til, at han i teenageårene producerede sit første stykke musik. 

Gennem tiden har Bjørns musik været influeret af alt fra synthpop til rave, og i dag er det den mere mørke, futuristiske lyd, der dominerer lydbilledet. Dette forenes med et legende rytmiske udtryk, der har både abstrakte og filmiske komponenter, hvilket senest kommer til udtryk på albummet '2 point 5 step pets', der er hans dybeste og mest personlige album til dato.

Bjørns lydunivers er i konstant udvikling, og derfor kan man altid forvente en unik koncertoplevelse. Hvis du hørte ham live sidste år, så vil denne her koncert helt sikkert være noget helt andet.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 135 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .