Black Cheese x Goldie 6is x Sosa x B Wood$

29 jan 2021 kl. 19:00

Black Cheese og Sort Magi Booking går sammen om at lave et brag af en label night for Pato Siebenhaars Black Cheese Records og fejrer samtidig release af Goldie 6is’ “Normalt Galt Vol. 2”-EP, der udkommer på samme dag.

Goldie 6is laver sit største show til dato med tracks fra hele kataloget og har inviteret hemmelige gæster med.

B Wood$ udgav sin anden EP i foråret og smider et hårdt show med trap-bangers.

Sosa er den nyeste signing på Black Cheese og dette vil være hendes debutkoncert.

Aftenen bliver holdt stramt sammen af DJ ShokoBeats , der har produceret for alle tre artister og er ved at blive en efterspurgt herre for de skarpe produktioner.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke