Black Door Parole + [Support]

12 maj 2018 kl. 20:00 - 13 maj 2018 kl. 01:00

Onkel Dannys Pl. 7, Onkel Dannys Pl. 7, 1700 København

Råhuset åbner op for Black Door Parole's første koncert i 2018 til et brag af en fest og du skal med!


Danske Black Door Parole,serverer rå energi og catchy rytmer, når de inviterer til beskidte rocktoner fra vestegnens sprudlende undergrund. ”Sangene skal have folk med når vi griber ud over scenekanten” fortæller bandet. De seneste 4 år har bandet tilbragt livet på landevejen, og har spillet det meste af København tyndt. I 2017 blev dørene blandt andet sparket ind til Danmarks Dejligst, Hard Rock Rising og VM i Rock. RockZeit skriver i en anmeldelse: ”… der blev budt på tunge riffs med en god og hidsig rockvokal sunget af frontmanden Alex, og fra første beat kunne man fornemme en energisk spillemåde som bandet også holdt hele vejen igennem showet”. Black Door Parole består af Alex ”Metalixx” Samuelsen på vokal, guitaristerne Stefan Olsen og Nicklas Bavnsfelt, Danny Christiansen på bas samt trommeslageren Andy ”Drumstick” Aagaard. Bandet har base i Albertslund under management af Foghead Studio, og deres debutsingle Community Hangman blev udgivet i januar 2018 med flere udgivelser på vej i foråret.

Spotify
Facebook

Hints Of Germanium

Grundstenene til bandet Hints of Germanium blev lagt i sommeren 2014.
Her mødtes tre jyske fyre med to københavnere i et forbløffende lille øvelokale under et kollegie på Vesterbro. Med masser af energi og et solidt drive efter at spille musik var stenene lagt. De første år gik med at finde sig til rette, jamme røven ud af bukserne, afstemme forventninger og stemme guitarer.
De sidste år har arbejdet drejet sig intenst om vores egen musik. En røvfuld blod, sved og distortion senere, står vi nu med et præsentabelt resultat...

Devious Mind

Devious Mind er et garage rockband. Vi spiller fordi vi synes det er sjovt, og gør hvad vi kan for at gøre vores koncerter til en fest.
Vi lader os ikke binde af genrer bare for at gøre det, men vi har først og fremmest rockblod i årerne. De klassiske rockbands har givet meget inspiration, men tungere guitarer og en kvindelig vokal giver et mere moderne præg. Tænk Led Zeppelin møder Within Temptation med inspiration fra The Beatles og tilsat en knivspids metal, eller tag et lyt på de vedhæftede demoer.

En fuld fan gav denne beskrivelse:
Devious Minds musik er ligesom frikadeller og kartoffelsalat. Simpelt, men godt, og man får lyst til at drikke fadøl!
- den har vi taget til os.

Dørene åbner kl 20:00

Entré i døren: 75,-
Forudbestilling: 60,-Kl: 20:30 Devious Mind
Kl: 21:45 Hints Of Germanium
Kl: 23:00 Black Door Parole
Billet + 1 Gratis Fadøl (Begrænset antal)

Salg lukket

Forhåndskøb

Salg lukket