BLACK SWAN FASHION PRESENTS: Eksklusiv shopping-event og foredrag med stylist Christina Wedel

25 feb 2016 kl. 19:00 - 22:00

Black Swan Fashion A/S, Bramdrupskovvej 20, 6000 Kolding

Black Swan Fashion og Ingredien åbner nu dørene for et eksklusiv forkælelsesaften med fokus på dig og din stil.

Kom til et sjovt og lærerigt foredrag om god stil og nemme genveje i dit klædeskab med stylist og makeupartist Christina Wedel, der arbejder for nogle af Danmarks største magasiner og modebrands. Christina vil guide dig til de bedste looks og tendenser til forårssæsonen, og vi lover, at det bliver sjovt!

Efter Christinas oplæg inviterer vi dig til at gå på opdagelse i Black Swan Fashions lækre SS16 kollektion sammen med brandets kyndige modekonsulenter, og samtidig kan du få gode råd og vejledning til pleje og styling af dit hår hos Ingrediens frisørteam.

Shopping med rabat!

Du får naturligvis 15% på alle køb hos Black Swan Fashion og mulighed for at købe et “alt-du-behøver-sæt” til dit hår med 50% rabat hos Ingredien. Det vil sige 5 forskellige produkter med 50% rabat, som selvfølgelig er tilpasset lige nøjagtig til dig og dit hår.

Lækker goodiebag

Ved køb af billet får du også en lækker goodiebag med hjem:

  • Lækre leggings fra Black Swan Fashions SS kollektion
  • Heat-A-Way Spray fra Ingredien
  • Smagsprøver fra Pukka te
  • Rawsome barer fra Karen Volf

Goodiebag’en har en samlet værdi af 300 kr.

Om Christina Wedel

Christina Wedel har arbejdet med styling for tv-programmer, magasiner og privatpersoner de seneste 25 år. Hun er værdsat som en ligefrem, engageret, rødhåret force of nature med en enestående fornemmelse for moden og hvordan, den klæder os bedst og samtidig føles helt rigtig. Christina elsker rigtige kvinder med kroppe og liv og helt almindelig op-og-ned økonomi (og vægt). Hun elsker at lære kvinder, at tøj handler om følelser. At man ikke er forkert, fordi man ikke elsker at shoppe. Hun gør en stor dyd ud af at lære alle kvinder at have en garderobe, de elsker.

”Tøj er det vigtigste redskab til at gøre din dag behagelig og succesfuld,” siger hun.

Om Black Swan Fashion

BLACK SWAN FASHION er et modehus, der har gjort op med retail, og udelukkende satser på homeshopping som salgsstrategi. Med to årlige kollektioner rejser dygtige modekonsulenter land og rige rundt i Danmark, Holland, Belgien og Finland og holder homeparties. Med et skandinavisk, minimalistisk look, hvor fokus er på pasform og kvalitet, er det BLACK SWAN FASHIONs mål at klæde kvinder på til alle livets anledninger. BLACK SWAN FASHION er mode, der fremhæver din personlighed og bedste sider, og i kombination med homeshopping skaber BLACK SWAN FASHION større frihed til god stil og selvforkælelse på din måde.

Om Ingredien

”Vi vil dig og alle mennesker alt det bedste, og dermed gør vi en forskel i denne verden!”

Sådan skriver Ingredien på deres hjemmeside om udgangspunktet for at lave danske, Svanemærkede hårplejeprodukter, der samtidig lever op til frisørernes professionelle standarder. Derfor får du hos Ingredien lækre hårpleje og stylingprodukter, der præsterer. Alle produkterne produceres i Aarhus.


Tid og sted:


25. februar, kl. 19.00-22.00 (dørene åbner 18.45)

Black Swan Fashion, Hviidsminde, Bramdrupskovvej 20A, DK-6000 Kolding


Der er gratis parkering lige ude foran

Pris per billet: 200 kr. eksl. billetgebyr.

Billet Salg lukket