spring til hovedindhold

Blackbraid (US) + Special Guests: Lamp of Murmuur (US) & Dödsrit (NL/SE)

Blackbraid (US) + Special Guests: Lamp of Murmuur (US) & Dödsrit (NL/SE)

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

24 okt 2024 kl. 20:00 - 25 okt 2024 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Blackbraid, der væltede Copenhell sidste år, står i front for en kulsort aften i Pumpehuset den 24. oktober, hvor Lamp of Murmuur og Dödsrit er med som special guests.

Blackbraid er et black metal-soloprojekt fra dybet af Adirondack-vildmarken, der skaber musik så rå og kraftfuld som bjergene, hvorfra den stammer.

Blackbraid er inspireret af naturkræfterne omkring os, overvældende følelser af vrede og tristhed og det åndelige dyb i projektets skaber, Sgah'gahsowáh; en indfødt opvokset i bjergene i den nordøstlige del af Nordamerika. Hans kunstnernavn blev valgt for at ære Mohawk-landet, som inspirerer meget af Blackbraids musik.

Blackbraid er en stærkt uafhængig kunstner, der grusomt udhugger en ny og inspirerende vej for indfødte og undergrundsmusikere ens.

Lamp of Murmuur og Dödsrit er med som special guest i Pumpehuset den 24. oktober.


Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder