Blæk, bourbon og 10-retters middag i Kødbyen

26 nov 2018 kl. 17:00 - 20:00

Restaurant Gorilla, Flæsketorvet 63, 1711 København


Skal middagsoplevelsen have et twist, så er muligheden der, når Restaurant Gorilla og Bulleit Bourbon smider en whiskysmagning, friskshakede cocktails og en tattoosession med tatovøren Christopher Henriksen med i menuen.

Det er KUN den 26. november, muligheden er der for at lære at tatovere på kunstig hud, og du kan smage Bulleit Bourbon i forskellige varianter inden en 10-retters middag med cocktails.

Billetten er til to personer og inkluderer:

- En tattoo-session med tatovøren Christopher Henriksen

- Bulleit Bourbon whiskysmagning

- 10 retters middag med cocktails på Restaurant Gorilla

Begrænset antal pladser!

Bulleit Community Ink-projektet

Dette efterår hylder frontier-whiskyen Bulleit Bourbon kreativiteten og kunsten i hele Europa med lanceringen af Community Ink-projektet. Projektet blev skudt i gang 27. september i London og har nu turneret rundt i udvalgte europæiske storbyer med det overordnede formål at hylde det kreative miljø, der udspiller sig omkring tatovørverdenen.

Det danske bidrag til Community Ink-projektet kommer fra tatovøren Christopher Henriksen, der har kreeret et læderværk inspireret af København. Sammen med unikke motiver skabt af tatovører fra Dublin, Berlin, Amsterdam og London har han laver et 3x2 meter billboard i læder, som vil blive udstillet på Restaurant Gorilla mellem 14. og 27. november.

Drik ansvarligt.

Aldersgrænse: 25 år

Bulleit Bourbon billet - 2 personer

Salg lukket