spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

BLAST 40- års jubilæum.

Event aflyst

BLAST 40- års jubilæum.

Fra DKK 285,00

Sted

Dato

18 dec 2020 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

18. december 1980 spillede BLAST sit allerførste job. Det var i Montmartre i Nørregade i København – og det var en sensation. Det totalt fyldte spillested gik amok over bandet, og anmeldere fra ikke mindre end 3 Københavnske dagblade (Information, Politiken og Berlingske) var mødt op. De var dog mere beherskede i deres anmeldelser end det begejstrede publikum. Således skrev Jørgen Siegumfeldt i Information: ”Holder ensemblet sammen, er der næppe tvivl om, at det kan blive en attraktion. Premieren gav i hvert fald lyst til at høre mere – når musikerne har fået deres uomtvistelige spilleglæde parret med rutine i repertoiret.”

Hverken anmelderen eller musikerne havde drømt om, at BLAST 40 år senere kunne bekendtgøre at ”Nu synes vi, at vi har fået den fornødne rutine i repertoiret, så derfor spiller vi fødselsdagskoncert nøjagtig på 40 års dagen.”

Siden starten har BLAST spillet funky musik for folket, og leverer stadig stramme hornarrangementer, 3 powerfulde sangerinder i front og en sejt swingende legendarisk rytmegruppe. Koncerterne er altid båret af kæmpe spilleglæde, et uhøjtideligt sceneshow og stort publikums-engagement. En fest hvor alle er inviteret til at få en indsprøjtning af høj energi og glæde.

I bandets levetid har op mod 100 topmusikere fra jazz- & rockverdenen været involveret i bandet – ikke mindst den berømte trio Tina Schäfer, Hanne Boel og Lise Dandanell, der tegnede bandets vokale front i en periode i 80’erne.

I dag er BLAST en sprød blanding af garvede veteraner og nye tropper. Veteranerne har været med fra første tone og er orkestrets ophavsmand basunisten Bjarne Thanning og desuden basunisten Kenneth Agerholm samt guitaristen Jakob Olsne. Bassisten Ole Skipper og trommeslageren Niels Ratzer som kom med få år efter starten er næsten veteraner. I front står i dag sangerinderne  Britt Hein og Helle Henning og Sara Broberg, som med deres eminente korarbejde meget personlige fortolkninger vokaler i den grad får sat  gang i festen.

Repertoiret til koncerten 18. december vil både indeholde numre, som blev spillet til premieren, udpluk af repertoiret gennem de 40 år og også helt nye numre  som stadig er under udvikling.

Koncerten vil selvfølgelig blive afholdt efter de regler, der gælder under Coronaen – siddende og kun 100 billetter til salg, ligesom der bliver spillet eet langt sæt.

BLAST - “Det rå guld” - line-up:

Vokal: Britt Hein, Helle Henning, Sara Broberg

Trommer: Niels Ratzer, Bas: Ole Skipper Moesgaard, Guitar: Jakob Olsne, Keyboards: Morten Vestergaard

Trompet: Jens Gotholdt, Thomas Kjærgaard, Hendrik Jørgensen

 Basun: Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning

 Sax: Kasper Wagner, Stig Naur, Nis Toxværd

– HUSK maske når du går ind og ud. Siddepladser.

Dør kl. 19.30.

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .