spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

BLAST from The Past – 40 års jubilæums sæson

Afholdt event

BLAST from The Past – 40 års jubilæums sæson

Fra DKK 225,00

Sted

Dato

07 feb 2020 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Er du til Earth, Wind & Fire, Alicia Keys, Joe Cocker, CHIC, Kool & the Gang m.fl.? Så er det nu du skal kridte danskeskoene, sende en runde-sms til alle dine venner og fyre den maks af til Blast & Blæs i K-I-B.

19.30: Dørene åbnes.

20.30: BLAST LIVE

Når BLAST optræder er det altid en svedig fest, hvor publikum bliver revet med af funky dansemusik og forrygende solister og instrumentalister.

Det danske soul-funk bigband Blast blev dannet i 1980 af nogle af landets bedste musikere og sangere, men tog først fart i '81, og blev hurtigt een af Danmarks mest populære bands i 80'erne. I en periode tegnede solister som Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell bandet. Men også prominente navne som Tamra Rosanes, Mona Larsen, Bob Ricketts, Poul Halberg, Jacob Andersen og Jørgen Emborg m.fl. har gennem tiden været medlemmer af orkestret. Blast blev opløst i 1990 og gendannet i 2005.

I dag består Blast både af garvede veteraner og nye talenter. Alle gymnasieeleverne fra 80'erne er voksne, og det er BLAST nu også blevet. Men ikke desto mindre ved de hvem deres fans er, og vil hylde dem, og bandet for en tid i særdeleshed i 80'erne der aldrig kan, skal eller må glemmes.

Kom og fest med og genoplev svedige funky, jazzede, men mest af alt musikalske HITS på HITS fra dengang og lidt fra nutidens hits. Både Earth, Wind & Fire, Joe Cocker, Prince, Ray Charles, Chaka Chan og Alicia Keys er i repertoiret, og der bliver mulighed for både at synge og danse med. Masser af mulighed for BLÆS og BOOGIE med een af Danmarks absolutte bedste partybands.

BLAST stiller op med Danmarks bedste 15 mand/kvinders big band som kun BLAST kan. Så forbered dig på genkendende ansigter, nostalgi, og husk at have det lette tøj på, og de rigtige dansesko. Og ja, ømme fødder dagen efter.

Saml “single” vennerne. BLAST lover en SVEDIG og FESTLIG aften.

Lyt til BLAST lige her: https://www.youtube.com/user/HrBagge/search?query=blast

Blast - line - up
Medlemmer: Britt Hein – vocal Christina Boelsskifte – vocal Helle Henning – vocal Jakob Olsen – guitar Jørgen Kaufmann – keys Ole Skipper Mosgaard – bas Niels Ratzer – trommer Kasper Wagner, Nis Toxværd, Ole Himmelstrup – saxer Carsten Andersen, Hendrik Jørgensen, Jens Gotholdt– trompet Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning – trombone

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .