eventet sluttede

Blast - SUNDAY BLAST!

DKK 150,00

Sted

Dato

20 mar 2022 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

SUNDAY BLAST! 

En række søndag aftner i selskab med Blast. Det bliver ikke koncerter i klassisk forstand eller en dansefest, men netop et par timer i selskab med Blast. Vi spiller musik, så du også vil kunne få en svingom, og ud over det vil der blive serveret mad, og du kan få en passiar med orkestrets medlemmer. Måske spiller vi en velvalgt plade, der har betydet noget for bandet, vi går tættere på en instrumentgruppe i orkestret, vi øver et nummer eller fortæller historier fra det virkelige liv – eller en anekdote fra det uvirkelige musikerliv på landevejen. Big band jazz eller en sang med en mindre gruppe? Alt kan og vil ske – ideen er at skabe et nyt format, der er uhøjtideligt, skaber kontakt mellem publikum og bandet og giver os mulighed for at afprøve nye sager og lege med musikken. Blast motto er, at vi tager musikken alvorligt - men ikke os selv.   

Helt sikkert vil den ene Sunday Blast ikke ligne den anden – vi improviserer fra gang til gang, og ønsker fra publikum er yderst velkomne. Og så spiller vi selvfølgelig også ganske almindelig Blast gang-i-den musik.

Ideen bag Sunday Blast er at holde gang i et stadigt sprællevende orkester, der har brug for at lege og røre sig og holde funk-blodet i kog efter – nå ja, det gider vi ikke snakke om!

Besætning:

Britt Hein, Helle Henning, Sara Broberg – vocals

Niels Ratzer - dms, Ole Skipper Moesgaard - bass, Jakob Olsne – gt, Stig Kaufmanas – keys

Kasper Wagner, Stig Naur, Nis Toxværd – sax

Jens Gotholdt, Thomas Kjærgaard, Hendrik Jørgensen – tp

Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning – tb.


Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .