Blid Yoga mod Stress (Ekstrapladser Forår 2018)

27 maj 2018 kl. 19:45 - 21:00

Bech's Balletakademi, tempovej 12, 1 sal, indgang i gavlen (modsat 'prins & prinsesseskabet'), 2750 Ballerup

NB ønsker du at starte tidligere?..se min hjemmeside : )

'Om søndagen til blid yoga mod stress, finder jeg en lille vej tilbage til og hjem i mig selv. Jeg kan tilmed trække vejret igen og komme hjem i min krop og give min hjerne en pause/frirum. Tak Pippi-yoga, du giver noget helt særligt, med din viden, dit stemmeleje og din evne til, at skabe rum, plads og mulighed for heling og genopbyggelse. Det giver håb! Af hjertet tak!' (Deltager 2017)

Blid Terapeutisk Yoga mod Stress (3 søndage)..uge 21, 22 & 23

Dine muligheder og afgrænsninger tages alvorligt

I yoga mod stress anvender vi fysiske stillinger, åndedræts opmærksomhed og meditative øvelser. Lis' yoga instrueres nænsomt. Der spilles rolig musik i baggrunden og vi afrunder altid med lang guidet afspænding.

Fysisk lærer du yoga-stillinger som øger din kropskontakt og din bevidsthed om hvilke bevægelser din krop holder af.

Vi gennemfører yoga på måder som retter opmærksomheden indad og som opøver tillid til dine egne fornemmelser. Det er iorden at svinge mellem at være meget ihærdig og at være meget tilbagetrukket. Du trænes i at holde pauserne din krop og psyke kalder på.

Yoga-øvelserne bliver over tid så velkendte at du kan gennemføre dem hjemme hvis du får lyst. Stemningen af ro, fokus og centrering går med dig langt ud over selve undervisningen.

Yoga med fokus på lindring og forebyggelse af stress er tiltænkt at være dit hellested. Et ånderum løsnet fra dit hverdagsliv.

På yogaholdet mod stress anskuer vi så vidt muligt vrede, frustration og overvældelse som positive

drivkræfter; styrker som rettet ind i din yoga-praksis giver dig ny retning, klarhed og hengivenhed til din livsvandring.

Yoga hos Lis inviterer til egenomsorg og selvrespekt. Dine oplevelser med indre omsorg og respekt, gennem yoga, kan du tage med dig ind i hele din øvrige livsførelse.

Vær sød ved dig selv..kom til PippiYoga..hvor ægte heltinder (& helte) holder pauser

p.s. Medbring eget underlag og tæppe, (& evt yogaklodser, bælte..plus alt andet du finder dejligt at have med når du praktiserer yoga)

PippiYoga's almindelige vilkår for undervisning er hér

din tilmelding er bindende & du deltager på eget ansvar

Yoga søndage kl. 19.45 til 21

Salg lukket