Blikfang + Ghazal | URBAN 13

04 dec 2020 kl. 19:00 - 05 dec 2020 kl. 22:00

Blikfang + support: Ghazal | URBAN 13

Den 4. december byder URBAN 13 på fængende popmelodier og catchy-kryptisk artpop!

x Entré: 60 kr.
x Forsalg: 50 kr. + gebyr

Blikfang


I duoen Blikfang fusionerer produceren David Engelbrecht (FRAADS) og sangeren Sean Gade (Lød) deres respektive baggrunde indenfor henholdsvis hiphop/urban-genren og Mayhem-postpunk/rockmiljøet.
Sammen har de skabt en ny lyd med fokus på fængende popmelodier og spændende krydsflader mellem forskellige genrer og inspirationskilder. 

Sean Gades tekstunivers kredser om genkendelige emner som parforhold og ungdomskærlighed, der udfoldes med følelserne uden på tøjet. David Engelbrechts produktioner er både organiske og elektroniske. Sammen skaber de en lydflade, der både udfordrer og lefler for lytterens øre.

Lyt til Blikfang her:
https://open.spotify.com/artis...

Ghazal


Ghazal er et kryptisk og catchy artpopprojekt, som dansk-iranske Melodi Soltani står bag. Hun producerer og performer eksperimenterende sange, der legesygt forener nostalgiske popmelodier og hårdtslående synths med organiske instrumenter. Ghazals tekstunivers er tragikomisk og bærer præg af den typisk persiske storladne kærlighedssorgsmelankoli, som Ghazal griber fat i og forankrer i 2020.

I foråret udgav Ghazal sin debut single ‘Wedding Song’. Sangen er en mellemøstligt klingende synthpopsang der elegant balancerer det catchy med det kryptiske.

Lyt til den her:
https://open.spotify.com/artis...

---------

x Dato: 04.12.2020
x Døre: Kl. 19.00
x Sted: Garagen, URBAN 13 (indendørs)

x Entré: 50 kr. + gebyr
x Døren: 60 kr. 

      URBAN 13 er drømmen om at forvandle området under Bispeengbuen til et rum fuld af muligheder. Fra sommeren 2019, vil projektet byde på iværksætteri i form af spisested, detailhandlere, digitale start-ups, håndværkere, kunst- og kulturskabere, byudviklere, sociale projekter og en multisal, der skal fungere som koncertsted, biograf, teater, markedsplads og medborgerhus.
      Vil du se flere events?

      Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke