spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Blitz walk-n-talk

Afholdt event

Blitz walk-n-talk

Fra Gratis

Sted

Dato

07 sep 2021 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

1 ½ times gåtur hvor vi to og to taler ud fra en række spørgsmål vi hver især skal besvare om os selv. Vi starter og slutter i samlet gruppe. Til en start får du en kort introduktion og vi samles afslutningsvis og runder af. 

Vi går i Frederiksberg Have. Mødestedet er ved hovedindgangen. 

Eventet bliver til i samarbejde med Frederiksberg Frontløber. Vi dykker ned i værktøjskassen fra den positive psykologi med mulighed for at bliver klogere på os selv og resten af gruppen. Vi tilstræber en afslappet stemning, hvor der er plads til forskellighed og nysgerrighed. 

Du vil gennem øvelserne styrke din forbindelse til de andre deltagere. Forskning viser at vi bliver gladere og sundere af at være forbundet med andre mennesker.

Målgruppe: Frederiksbergborgere med et nysgerrigt sind. Vigtig detalje – da vi går rundt i Frederiksberg have, så er det vigtigt du kan gå/stå i 1 ½ time

Denne walk-n-talk faciliteres af Stine Abell - ABELL COACHING & UDVIKLING. Stine arbejder til daglig med at hjælpe mennesker ud af stress og ind i trivsel og balance.

Lokation

Frederiksberg Have Frederiksberg Have, 2000 Frederiksberg, Hovedindgangen, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .