Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

BLITZKRIG

”Vores musik handler om rødderne og ungdomslivet i Thy. Men den handler også om at modne i storbyen og lære at leve med, at ens drømme og håb fra ungdommen brister én efter én”, forklarer forsanger i Blitzkrig, Simon Møller Eliasson. Barndomskammeraterne i Blitzkrig har forladt det nordvest-jyske og er rykket til Nordvest-kvarteret i København.  Herfra brygger de på deres særegne rock, som byder på både store, drømmende lydlandskaber, røgfyldte guitarsoli og danske tekster, der bearbejder længsler, drømme og ungdommen, der svinder. I august 2020 udsendte Blitzkrig EP’en Sange 19/20. Den samling fik 5/6 stjerner i magasinet GFR og peger frem mod et debutalbum i begyndelsen af 2021. Oplev én af de mest spændende rockbands herhjemme, når de gæster LiteraturHaus.

--------------------------------------

• Venue: LiteraturHaus

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke