Bliv din egen illustrator

16 aug 2018 kl. 10:00 - 15:00

Atelier Lill Universe, Kalklejevej 6, 4160 Herlufmagle • Er du træt af powerpoint og vil hellere tegne på flipchart?
 • Er du interesseret i grafisk facilitering?
 • Vil du gerne kunne hurtig lave plakaten med "dagens program"?
 • Mangler dine hand-outs og worksheets personlighed og humor?
 • Mangler du en maskot, en avatar, eller et par symboler for din hjemmeside?
 • Vil du gerne være mere sikkert når du skitserer noget på tavlen?
 • Eller har du bare lyst til at lære at tegne?


Så er du havnet det rette sted!

Jeg kender det kun alt for godt selv … det med ikke at turde tegne (og jeg har endda været grafisk designer i mange år).

Men billedet vendte 180 grader, da illustrations-universet åbnede sig for mig. Jeg opdagede, at det faktisk slet ikke er nødvendigt at kunne tegne "rigtigt". At du med simple tricks, teknikker og lidt øvelse nemt kan skabe illustrationer, der kommunikerer dine budskaber klart og tydeligt – og med glimt i øjet.


Lyder det interessant? Og kunne du tænke dig at blive (meget) bedre til at tegne? Så vil jeg gerne invitere dig til min

5 timer intensiv tegneworkshop.

På workshoppen lærer du at tegne. Også selv om du måske siger at du ikke er "god" til at tegne. Det kræver nemlig bare, at du er åben for at blive venner med din egen streg. Lige nu ser dine tegninger måske anderledes ud, end du ønsker dig – men de bliver gode på DIN måde, når du får styr på nogle simple tricks teknikker og opskrifter som du lærer på workshoppen.

Jeg hjælper dig med at se mulighederne i din tegning. Og viser dig tricks, der gør dine figurer levende og sjove – og illustrerer dine budskaber uden at miste det professionelle ”touch”.

Og fordi der er kun få deltagere, kan du naturligvis forvente personlig feedback og hjælp til dine tegninger undervejs.

Interesserer du dig for et bestemt område (hunde, katte, blomster, astrologi mv.), tager jeg gerne højde for det i undervisningen. Tag også gerne materiale med, der inspirerer dig.

Har du spørgsmål til workshoppen?

Så ring til mig på 26 85 33 14 – og lad os tage en snak om dine behov og forventninger, før du tilmelder dig.

På kurset fokuserer vi dog mest på figur og ansigter.

Snapshot af dagens program – som er også et eksempel hvad tegning kan bruges til!
Hvad får du ud af workshoppen?

 • Jeg lover dig, at du går herfra med et par illustrationer, du kan bruge på din hjemmeside, din blog eller din flipchart. Vi er så få deltagere, at jeg kan hjælpe dig – og give tips og feedback, så du rykker dig.
 • En værktøjskasse til at lave nye illustrationer, når som helst du har brug for dem! Uden at du skal bekymre dig om priser og rettigheder.
 • Mod til at tegne på trods af de mange "Jeg-kan-ikke-tegne" tanker.
 • En workshop som denne er hyggeligt på en helt specielt måde. Der sker en næsten magisk overdragelse af kreativ energi, når vi sidder sammen og tegner.
 • Et lille sæt med lækre Neuland-tuscher – inklusive min magiske skyggenuance – så du kan starte med at have sjovt med tegning så snart du kommer hjem fra workshoppen.


BONUS!


Hvis du kommer til denne workshop, så får du tilgang til min online-kursus med i købet, så du kan gennemgå lektionerne på video når du vil. Læs mere om online-kursus her.

Tak for en supergod tegneworkshop! Jeg har længe haft et ønske om at blive bedre til at tegne illustrationer, der kan gøre mine workshops og præsentationer mere levende og personlige. Det fik jeg opfyldt på dit kursus. Din teknik med at opbygge tegningerne trin-for-trin var virkelig en øjenåbner, der har givet min tegneglæde et gevaldigt boost. Vildt at man kan rykke sig så meget på blot en dag!

Rikke Moos, www.rikkemoos.dk

Tegning før- og efter:


Vi rykkede os alle sammen markant i løbet af dagen, fordi Ingrid forstår at lære små, men meget effektive tricks fra sig. Kan VARMT anbefales.Det var både hyggeligt, sjovt og effektivt.

Lise Evald Hansen, www.liseevaldhansen.easyme.dk

Tegning før- og efter:

Lise før-efter


Jeg ville lære, hvordan jeg kan peppe mine worksheets og andet salgsmateriale op med en grafisk touch.
Det var en hyggelig og lærerig dag. Jeg var overrasket over, hvor hurtigt jeg fik styr på ”min streg”. Jeg fandt ud af, at jeg faktisk godt kan tegne. Jeg fik en fornemmelse for, hvordan jeg kan være mere kreativ og få mine ting til at se mere professionelle ud.

Camilla Rysgaard, www.cammillarysgaard.dk

Vi havde en dejlig dag – ingen tvivl om det. Selvom vi er meget forskellige i vores medarbejdergruppe – som personer, i faglighed og arbejdsmetoder - så fik vi alle rigtigt meget med hjem. Vi lærte at tegne! og fik værktøjer som kan bruges i alt fra at hygge med ungerne derhjemme til at styrke vores generelle kommunikation i virksomheden, præsentationer osv.
Kurset i grafisk facilitering er en unik kombination af at lære noget nyt, som man ikke troede at man kunne, og så en rigtig god gang hygge og teambuilding. Jeg kan virkeligt anbefale dit kursus til enkeltpersoner, der ønsker at lære grafisk facilitering, men også til medarbejdergrupper og personaledage, hvor man med kurset kan kombineret det at få nye værktøjer til sit arbejde med teambuilding og en god oplevelse.”

Rasmus Holst-Sørensen, Direktør Næstved Erhverv
Praktisk Info:

Workshoppen finder sted i mit atelier i idylliske naturomgivelser mellem Næstved og Ringsted. Der er højt til loftet og store vinduer med en skøn og inspirerende udsigt til en lille sø. Der er rigeligt med farveklatter på gulvet i forvejen, så det gør ikke noget, hvis man drypper.

Der er kaffe, te og frugt, og rugbrød til frokost. Medbring smartphone og evt. Ipad. Jeg har papir og tegnematerialer her, men du må også gerne tage dine egne med.Højest 8 deltager. Der vil være kaffe, te og frugt, og rugbrød til frokost. Medbring smartphone Ipad. Jeg har papir og tegnematerialer her, men du må også gerne tage dine egne med.


Her er en lille rundtur igennem vores have, hvor du kan se de dejlige omgivelser.


Om mig

Jeg er billedkunstner, grafisk designer og illustrator med mange års erfaring. Uddannet på Hochschule für Gestaltung, Offenbach, Tyskland.


Kontakt:

Ingrid Lill Kalklejevej 6
4160 Herlufmagle
Tel.: 0045 26853314
email: ingrid@fraulill.dk
cvr 29472335


Husk at tænde for GPS'en
Jeg bor ude på landet. På en grusvej!Kursusgebyr

Salg lukket