Bliv karismagisk, bevidst og grundglad i dit lederskab

07 jun 2018 kl. 18:30 - 21:00

TimeXtender, Bredskifte Allé 13, 8210 Århus V

Foredraget er for ledere, selvstændige, specialister og ildsjæle, der har følelsen af, at de savner noget i det daglige, har behov for at blive inspireret eller måske bare har behov for at blive rusket lidt op i ..


Kan høje ambitioner og stigende krav om effektivisering forenes med et liv med overskud, nærvær og glæde?


JA, selvfølgelig kan det det, men det kræver, at vi stopper knokleriet og griber vores forståelse af, hvad der skaber fantastiske resultater, og hele vores selvforståelse og selvledelse anderledes an.

Jeg ved det, fordi jeg har selv gjort det og har siden hjulpet mange ledere og selvstændige til det samme. Det gør livet anderledes let og glædesfuldt –både privat og professionelt - UDEN at du behøver at gå på kompromis med dine høje ambitioner.

I løbet af foredraget vil jeg forklare, hvorfor meget af det, vi i bedste mening gør, i virkeligheden slet ikke virker hensigtsmæssigt.

Jeg vil også lære dig, hvad der kan gøres i stedet, så du kan bryde med Idealfælden, og få det liv og (personlige) lederskab, du drømmer om. Det er et liv, der ikke alene føles dybt tilfredsstillende og meningsfuldt — det er det også. Og det vil sprede sig som ringe i vandet til dine omgivelser.

Efter foredraget vil du vide præcist, hvad der skal til for, at du kan genfinde dig selv, din energi og dit overskud, og hvordan du bliver grundglad og ‘karismagisk’ i dit liv og lederskab — resten af dit liv.

Jeg glæder mig meget til at inspirere dig, til at tage de første skridt i dit liv nærmere det, du måske endnu ikke har troet var muligt for dig.

Varmt velkommen

Cecilie


NB! Foredraget er denne gang gratis, hvis du bliver forhindret, vil jeg sætte pris på, at du i respekt aflyser den, så andre kan få glæde af din plads.


Hvad siger andre?


“Cecilie har en unik evne til at gøre det komplekse let forståeligt og nå ud til alle i rummet”
Anna-Kathrine Madelung Fries, projektleder


”Nogle dage går man bare mere berigede i seng end andre. I aften er en af disse! TAK Cecilie for at dele ud af dine bedste eller værste erfaringer med "IDEALfælden". Din ægthed, udstråling og nøgenhed var en ekstra bonus! Du har noget på hjertet som vi andre med fordel kan være nysgerrige på!! Min varmeste anbefaling!!
Vibeke Drevsen Bach, head of Energy2work


“Cecilie er som foredragsholder særligt god til at gøre det svære jordnært. Hun taler i øjenhøjde, hjerte til hjerte, menneske til menneske, så det bliver til at forholde sig til, ligefremt og meget kærligt”
Heidi Hammerlund, HR-chef


”Tak for dit foredrag i går. Du er som altid inspirerende, energisk og samlende os alle, når du går forrest på vejen ud af Idealfælden. Så keep moving, tak.”
Poul Jeritslev, Stressfrihed Danmark


"Livskompas" - "At lære at leve godt af at være sig selv" var bare nogle af mange fine begreber og pointer her. TAK Cecilie for en aldeles inspirerende aften om et opgør med idealfælder - og meget meget mere. Sidder du fast på den usunde måde; erhvervsmæssigt eller privat - som erhvervsleder eller "bare" leder af dig selv, så anbefaler jeg dig varmt at møde Cecilie”
Trine Schade


"Jeg følte mig ført trygt ført igennem læring, hvor jeg tydeligt kunne mærke din undervisningserfaring og du kom ud til alle. Dit stof er inspirerende og anderledes og det giver rigtig god mening, at det handler om mig som person og det jeg vil med livet og kan i livet ud fra, hvor jeg er i mit liv. På den måde, at jeg bliver mit eget ideal og ikke falder i idealfælden at skulle som de andre. Det var virkelig en berigende aften, af hjertet tak for inspiration og bekræftelse, det er så nemt at falde i tvivlen om alle andre gør det rigtige, og jeg gør det forkerte."
Gitte Künkels


“Cecilie har en fantastisk energi, hendes optimisme og glæde smitter og løfter stemningen i rummet”


Billet

Salg lukket