Bliv klogere på dig selv og din forretning - gennem 5 webinarer

eventet sluttede

Bliv klogere på dig selv og din forretning - gennem 5 webinarer

Billetter fra DKK 343,75

Online-event

Dato

20 okt 2020 kl. 16:30 - 14 jan 2021 kl. 18:00

Beskrivelse

I løbet af fem webinarer i efteråret/vinteren 2020 kan du blive skarpere på din grundfortælling, dit personlige brand, din prissætning, og hvordan du gør dig mere salgbar.

Du kan tilmelde dig alle fem webinarer samlet (du betaler kun for tre!) eller tilmelde dig det eller de enkelte webinarer, som du synes lyder mest spændende.

Webinarerne er for dig, der allerede er selvstændig og ønsker at få endnu mere ud af livet som selvstændig, både personligt og økonomisk - men også for dig, der overvejer at blive selvstændige og har lyst til at blive klogere på, hvor du skal hen i dit arbejdsliv, hvordan du kan positionere dig, prissætte og sælge dine ydelser.

Læs mere om de enkelte webinarer her nedenfor:

Se fuld beskrivelse på www.soloceo.dk/events.

Arrangør

På SoloCEO.dk finder du viden og inspiration til dig, der er selvstændig eller overvejer at blive det.

Vi hedder Tanja Hesselager og Louise Lyngaa. Vi er begge solo-selvstændige med egen virksomhed og arbejder til hverdag som konsulenter med hhv. forandringsledelse og kommunikation.

Vi startede SoloCEO med en vision om at samle så meget viden, inspiration og hjælp på ét sted, så du lettere kan komme i gang med din forretning.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .